Gio geloofd Tineke helemaal niet meer

Gio geloofd Tineke helemaal niet meer

Nu het erop lijkt dat Tineke niet meer weg gaat vandaag wordt dat uiteraard besproken onder de bewoners. Zo ook Gio met Gabriëlle.

Gisteren heeft Gio al een gesprek gehad met Tineke in de stal. Dat liep niet helemaal positief, hij wees haar namelijk op haar gedrag en dat schoot in het verkeerde keelgat. Het voorval werd vanmorgen besproken en Gabriëlle was dan ook erg benieuwd of Gio al sorry heeft gezegd. Gio geeft aan weinig spijt te hebben. Ik ben klaar met haar, ze lult alles bij elkaar, gisteren staat ze te roepen dat ze toch weggaat en nu is ze er nog! Gabriëlle vind het maar zielig en vind dat Tineke een eerlijke kans verdient. Gio vindt die kans al verspeeld ze zegt dingen die ze niet waar kan maken. Kom dan niet met zo’n grote mond en zeg dat je van alles gaat doen om het niet waar te kunnen maken!

Wat later probeert Gio het gesprek aan te gaan met Tineke. Maar dat loopt niet op veel soeps uit. Kort samengevat, hij vraagt waarom ze nog niet naar huis is gegaan terwijl ze dat wel gezegd heeft. Ook geeft Gio tegenover Tineke aan dat het een grote fout is geweest om haar binnen te halen. Praatjes vullen geen gaatjes bij jou! Voor iemand die ouder is heb je echt weinig verstand. Echter lijkt Tineke daar geen zin in te hebben en negeert hem volledig…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. lena at 03:33

  Nou het is toch echt tineke zelf die de grootste praatjes had. Ze kwam binnen met ik maak de loods wel schoon enz dat vond zij wel leuk. Maar ze heeft geen woord waar gemaakt. Dus heeft ze aan zichzelf te danken. Ze had meteen al de grootste praatjes. Heeft ze echt over zichzelf afgeroepen. Niet dat de rest zo geweldig is, maar ze had niks moeten beloven.

 2. Ladybug at 02:53

  Ik ben het er niet mee eens hoor. Gio heeft die drama Queen een spiegel voor gehouden. Tja en daar kon madam niks mee. Gio heeft zich vorig jaar heel goed bewezen, maar door Naomi komt hij tot niets meer.
  Als die geit weg is weet ik zeker dat Gio weer actiever wordt.

 3. Toke at 12:31

  Gio, een aartje naar zijn vaartje. Dat is ook niet veel soeps, da t zag je wel laatst toen hij op bezoek was. Of de loods van Verwey himself was. Wat kun je dan van Gio verwachten. Moeder is te soft. Ik zag die man en vrouw ook niet als eenheid, geen moment zag je ze bij elkaar.
  Isa had -met de goede opvoeding die zij heeft genoten- als enige een goede invloed op Gio. Naomi heeft – met haar onempatische opvoeding- dit alles weer teniet gedaan. Echt twee vreselijke pubers.

  • anneke at 15:01

   Vader en moeder zien elkaar alle dagen al ,moeten ze dan ook daar nog bij elkaar zitten.
   Wie af wat er tegen Tineke gezegt wordt het is nooit goed.

 4. ron en ietje at 12:27

  wijh geloven niemand meer helemaal de marktcommissie niet die je eerst een marktkraam toewijst je een rekening stuurt die je voor 5 april moet betalen en nu ineesn een afwijzing stuurt want er zijn teveel dezelfde soort marktkramen aanwezig.
  De betaalopdracht is er al uit dus nu maar een juridische procedure opsterten omje recht te zoeken van de toewijzing van de stal op 12 april

  Mensen blijf dus weg van de markt

 5. David Brigham at 12:25

  Lief van Gabriëlle — die Gio is echt een aso-eikel af en toe, pff, en de meeste kritiek op Tineke past ook perfect op hemzelf en op de meeste andere bewoners. Stelletje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *