Tineke had een confrontatie met Gio

Tineke had een confrontatie met Gio

Ook Gio heeft door dat het met Tineke niet helemaal goed gaat. Daarom besloot hij in gesprek te gaan met haar, het liep al snel uit op een confrontatie.

De twee stonden morgen trouw vroeg op om de koeien te verzorgen en tijdens de verzorging stelt Gio allerlei vragen. Hoe bevalt het in Utopia, had je dit een beetje verwacht? Tineke blijft in eerste instantie wat stil en geeft aan dat ze er niet over wil praten. Gio gaat verder, je weet wel dat mensen over je praten en dat is niet altijd positief. Tineke antwoordt een nee en verder komt er niet veel uit. Gio zegt wel te begrijpen dat er negatieve geluiden zijn. En probeert vervolgens het gedrag van Tineke een positieve draai te geven. Het gaat immers om een samenleving! Nee, totaal niet antwoordt Tineke.  Ze voelt zich nog niet op haar plek en is door meerdere mensen in de steek gelaten. Voor Tineke is dit momenteel niet het Utopia zoals ze had verwacht. Ze besluit terug te keren naar bed en Gio achter te laten bij de koeien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. coco at 15:59

  nou nou Marie , jij bent zeker ook een ouwe zeur net als Tineke , ook leeftijd rond de 60 ?
  Tineke is een ouwe zeur een luilak en ze liegt ook al

 2. Marie at 09:57

  Wie denkt hij wel wie hij is , om zo te praten tegen Tineke .
  Hij moet zichzelf schamen om zo met Naomi te zitten zoenen .Ga wat nuttigs doen jongetje .
  En ga studeren .Daar kom je verder mee dan wat je nu doet ,de kantjes er van af lopen en commentaar op iedereen hebben .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *