Tineke en Gaby in gesprek over vertrek

Tineke en Gaby in gesprek over vertrek

Gisteren schreven we er al over, Tineke die met Gaby sprak en aan gaf naar huis te willen gaan. Een serieus gesprek en het geen wat ze uitsprak blijkt uitgekomen. Zojuist heeft Tinke een gesprek gehad met Gaby wat het verhaal alleen maar doet bevestigen!

Ben je echt opgelucht vraagt Gaby als de boswandeling begint. Ja antwoordt Tineke en Gaby zegt het fijn te vinden en zal haar niet ompraten. Al weet ze wel dat ze de kracht heeft om dit om te buigen. Ik weet dat wat je keuze ook mag zijn mocht je blijven dan kom je er wel. Dat doe ik niet antwoordt Tineke resoluut. Het park wacht op me en ga verder met Kika. Zou je nog eens terug denken aan hier vraagt Gaby? Vraag niet hoe! Tineke laat los morgen te vertrekken en Gaby benadrukt dat alles wat ze nu doet ze ervan moet genieten. Ook gaat het over de confrontatie van vanmorgen met Gio. Volgens Gaby moet ze niet alles te letterlijk nemen, ze weet ook niet waarom hij dat deed. Dan vraagt Gaby welke persoon ze fake vind. Tineke antwoordt LauraB, Wilco en Naomi doet ook vrij weinig. Ook heeft ze nog wat advies voor Gaby. Ik hou je in de gaten, ik weet hoe het gaat. doe je best en doe je eigen woord sta op! Ik ga het doen aldus Gaby, ik maak je trots blijf maar kijken! Tineke antwoordt cynisch voorlopig niet te kijken. Als ik dan de poort uit loop heb ik iemand achter gelaten die wat meer zelfvertrouwen heeft. Straks gaat ze haar spullen inpakken. Het verhaal lijkt dus bevestigd te worden en zoals Tineke zegt: “er is een tiet van komen en een tiet van gaan”.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 13:15

  Waarom nu weer gelijk Wilco de schuld geven,ze noemde nog meer namen hoor!!!
  Toen ze er in kwam dacht ze een kansje te maken bij Wilco maar die leek snel verkeken.
  Ze jankt het meeste over de jeugd,die te druk is en over Chris.

 2. bart at 12:24

  Door die sufkop van Wilco gaat zij naar huis….
  Ik had graag gezien dat zij langer zou blijven…
  En dat zij nog wat inbreng zou hebben.
  als het Wilco te moeilijk Word gaat hij je eruit plagen…Wat een misselijk mannetje is het toch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *