Tineke zegt dat ze Utopia gaat verlaten?!

Tineke zegt dat ze Utopia gaat verlaten?!

Gaby en Tineke maken een boswandelingetje, waar Tineke een bijzondere uitspraak doet. Zou ze echt Utopia verlaten?

Hoe is het nou vraagt Gaby aan Tineke. Ja goed antwoord Tineke, gaat lekker! Ben je nog steeds vast besloten? vraagt Gaby door. Ja antwoordt Tineke kort maar krachtig, absoluut. Nee echt? reageert Gaby verbaasd, hoe kwam je erop? Wilco had blijkbaar weer een opmerking gemaakt over Tineke. Ze zou gezegd hebben tegen Gabriëlle of ze ook met de ziekte van Tineke besmet zou zijn. Dan denk ik wat zijn dat voor opmerkingen gaat Tineke verder. Gaby snapt het maar ze moet niet alles letterlijk nemen. Dat weet ik en begrijp ik antwoordt Tineke. Maar je bent er klaar mee concludeert Gaby. Tineke lacht en bevestigd dit. Vervolgens komt er een streamlock in beeld, en als het beeld terug is kunnen we weer verslag uitbrengen. Tineke wordt er schijtziek van dat er steeds aan haar gevraagd wordt wat ze op een dag gedaan heeft. Vraag dat eens een keer aan een ander. Wat doe je nou steeds op die stoel zeggen ze dan. Gewoon nadenken zeg ik dan! Gaby lacht en zegt dat ze die opmerkingen allemaal maar eens op moet schrijven. Het leven hier is wel apart, volgens Tineke is het ook met geen pen te beschrijven. Misschien ga ik wel een boek schrijven over mijn 4 weken in Utopia. Ach zegt Gaby als je op zijn eind bent dan ben je op zijn eind. Ik zie ook wel dat je niet heel gelukkig bent. Dat klopt antwoordt Tineke, ik ga goed slapen vanavond en dan morgenochtend om half 8 weer op en dan ehhh… Kunnen andere bewoners je nog op een andere gedachte brengen vraagt Gaby door. Nee antwoordt Tineke, daar ben ik te oud voor. Ik hoef dat gepraat niet meer. Ik ben benieuwd antwoordt Gaby. Ook Colinda begrijpt het vertelt Tineke, en ik denk dat het allemaal makkelijker zou zijn met een maatje. Hier ben ik niet de Tineke en Gaby geeft toe dat ze dit lang niet gezien had. Ik ga gewoon lekker verder met mijn bos en Kika. Ik wil gewoon onder de mensen zijn want dit is te zwaar en heel anders. Ik dacht dat ik in een samenleving terecht zou komen waar meer eenheid zou zijn maar dat is hier niet. Vervolgens vertelt Gaby wat ze allemaal nog van plan is zoals een kledinglijn. Tineke benadrukt dat ze door moet zetten ervoor moet gaan. De rest is in onderstaande video terug te kijken. Zou Tineke echt naar huis gaan en Utopia verlaten? We houden het uiteraard in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. mario at 15:36

  Tineke had ee nooit in mogen gaan ze leverd geen geld op de groep had voor die ander moeten kiezen die had geld in het laatje gebracht maar die utopianen zagen maar 1ding het hok moet schoongehouden worden hoop dat ze mark en wilco en colinda ook meeneemt naar buiten zijn gelijk de rottenappels ergelijk uit

 2. dorina at 09:31

  Nou tineke wat houdt je tegen om je 24uur aan tevragen of ga gelijk weg uit utopia doei we zullen je zeker niet missen en neem nog een paar mensen mee

 3. Ladybug at 03:27

  Anneke g ik heb een opmerking gemaakt over je komma’s en punten en nu geef ik je een compliment.
  Als je zo doorgaat lees ik je stukjes graag. Ik ben het helemaal met je eens .De opmerking van Wilco is beneden peil.Als Tineke vertrekt kan ze Gaby en Naomi dan niet meenemen? Het is misschien Utopia voor de jongeren, maar niet voor nutteloze koters.

 4. dogfan at 01:16

  Tineke zegt wel meer dingen die ze niet waarmaakt ,geen toevoeging ,loopt de hele dag met sacherijnige tronie dus ,lekker naar huis ,Gaby met de stemming want een lief meisje maar voert niks uit

 5. Ina at 00:09

  Geen mens met een beetje gezond verstand wil toch in Utopia zitten. Vraag me al 15 maanden af wat voor mislukkeling je als mens in de maatschappij moet zijn om daar je tijd te verdoen. Allemaal haat en nijd onder de bewoners. Verstandige keuze zou het zijn van Tinneke om te vertrekken.

 6. joyce madarie zweers at 00:08

  tineke ga maar huis , beter voor je , wel alsjeblieft voor de stemming , als je eerder weg bent , komt er een ander , dan kan de stemming als nog komen , die wilco of collie eruit flikkert dan zijn er 2 oudjes eruit , en het laatste volgt , die hebben niks in utopia , je mag niks , ze kunnen nergens tegen , utopia moet ook leuk blijven , het is een jongere programma , die oudjes zeiken en zijn te moe om utopia op te bouwen , ze hebben een ditje en een datje , snap ik best dat ze niet veel kunnen , omdat hun van alles mankeren , maar dat brengt de leeftijd mee . dus moet je niet in utopia komen , om utopia op te bouwen , daar is het programma voor bedoelt , opbouwen van iets , kun je niet veel , moet je niet komen
  in utopia , klaar . je weet dat je niet in utopia kunt komen zonder een vinger uit te steken , en uit je neus gaat vreten , daar is het niet voor bedoelt

 7. rina at 23:52

  Ik denk dat het voor Tineke beter is, ze pas er niet in. (wie wel).
  Het wordt alleen maar slechter. Wordt tijd dat er iemand in komt die karakter heeft en dat zootje een beetje wat bij kan brengen.

 8. anneke g at 23:24

  De opmerking van Gaby kunnen de andere bewoners je niet ompraten , denk dat ze blij zullen zijn als ze vertrekt.
  Maar een opmerking van Wilco hoeft ook weer niet ,die man vindt niemand goed alleen zijn eigen.
  Zo goed dames (dit is een grapje hoor)
  Ik ga mijn best doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *