Favoriete bewoner van week 13

Favoriete bewoner van week 13

De favoriete bewoner voor deze week is niet zo heel erg verrassend. Chris staat weer bovenaan gevolgd door Ivan en Laura. Gaby stond vorige week nog op de 15e plaats maar daar is LauraB nu te vinden. Blijkbaar wordt haar kritische blik niet zo gewaardeerd. Hieronder kun je de volledige uitslag nog eens terug kijken. Wat zal deze dag nog meer brengen. Een mogelijk vertrek van Tineke?

1. Chris 28,59%
2. Ivan 13,2%
3. Laura 13,02%
4. Nicole 8,46%
5. Gabriëlle 7,37%
6. Giorgio 6,73%
7. Wilco 5,99%
8. Tineke 2,98%
9. Joey 2,58%
10. Naomi 2,42%
11. Gaby 1,97%
12. Mark 1,92%
13. Colinda 1,65%
14. Bjorn 1,6%
15. Laura B 1,52%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Linda at 10:46

  Helmie.. ten eerste plaats is het mond en geen Bek.. dat zegt ook al weer genoeg over jou. en ten tweede plaats ik hoeft het absoluut NIET met jou eens te zijn. Ik heb ook nog altijd een eigen mening en die mag ik gerust zeggen zoals ieder ander hier. !!!! Dorina ik geeft je gelijk ik snapt er ook niks meer van.

 2. Marinka at 23:22

  Ps daarnaast projecteert Laura B haar eigen slechte eigenschappen voortdurend op anderen.

  doelend op het feit dat er nagenoeg niets uit haar handen komt en voortdurend Gaby, Bjorn en Tineke aanspreekt op dit gedrag.

 3. Marinka at 23:13

  vermoedelijk idd de reden David. Mijns inziens verdient ze die laatste plaats helemaal.

  Laura B is vooral kritisch over anderen. Kritisch naar zichzelf, hand in eigen boezem steken daar lijkt ze nog nooit van gehoord te hebben.

  In de manier waarop ze feedback geeft houdt ze totaal geen rekening met de feedback regels. Sterker nog ze sabelt iemand volledig neer en gaat daarmee voorbij aan het doel ervan. Kortom Laura moet nog heel veel leren.

 4. Linda at 21:37

  humm nou dat die Chris op 1 staat ongelooflijk.. vind het zo een vreemd mannetje. ik vind dan eerder dat Laura op 1 moet staan… nee niet LauraB Nicole mag van mij ook op 1 maar aub toch niet die chris vreemde vogel.. die denkt alleen maar aan zich zelf.. pff

  • Helmie at 07:31

   Linda, dus jij houdt van iemand met een gore grote bek en die andere intimideert met haar grote bek!!! Op 1ste plaats echt niet eruit met die pot!!!

 5. Helmie at 10:44

  Goed van Chris dat hij op de 1ste plaats staat. Wat ik niet begrijp is dat Lau met haar gore grote bek weer op de 3de plaats blijft staan!!!! En wat goed nieuws dat LauB op de laatste plaats staat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *