Wilco irriteert zich aan Tineke

Wilco irriteert zich aan Tineke

De dag in Utopia gaat langzaamaan voorbij met weinig groots nieuws. Wel zijn er wat irritaties, zo ergert Wilco zich nogal aan Tineke. Hij kan sinds de komst van haar maar weinig van haar hebben en dat was vanmiddag ook het geval. Terwijl Tineke in de troon gemaakt door Patrick (en hersteld door Chris) zit uit Wilco zijn frustraties tegenover Gabriëlle. Kijk hoe ze daar nou zit, op het stoeltje in het zonnetje. Dat is toch ongelooflijk aldus Wilco. Gabriëlle is het ook opgevallen dat Wilco het de laatste tijd op Tineke gemunt heeft en vraagt waarom hij het altijd over haar moet hebben. Wilco antwoordt dat hij misselijk wordt van de show die ze opvoert. Hij snapt de kritische noot van Gabriëlle ook wel en geeft toe dat hij soms wat te ver gaat. Echter denkt hij dat het wel goed is voor Tineke. Zo leert ze dat ze verkeerd bezig is. Je kan niet in zo’n mood blijven want dan wordt je uit gekotst door de groep. Gabriëlle denkt dat Tineke misschien haar draai nog wel moet vinden en daarom af en toe tijd voor haarzelf neemt. Maar Wilco denkt daar anders over, misschien moet ze gewoon naar huis…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ah at 13:45

    Zo te zien heeft Wilco een nieuwe slachtoffer gevonden waar hij zich op kan afreageren. Best wel zielig als je altijd je frustraties op iemand anders moet afreageren. Ga hardlopen of iets dergelijks.

  2. David Brigham at 19:09

    Weinig positiefs daar vandaag… LauraB, Wilco, brr.

    Als je je Utopia-zondag toch nog wilt opfleuren, luister dan naar Isa’s laatste opname (ik was niet weg van de voorlaatste, “Droom”, maar deze is wel heel erg goed! ) Zoek op YouTube naar: Isabella Smit – He Lives In You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *