Post voor LauraB en Naomi

Post voor LauraB en Naomi

Gaby is naar de brievenbus geweest, gisteren was ze een beetje down. Maar vandaag lijkt haar dag wat positiever te zijn!

Gaby komt de vide op en geeft het bijna aan de verkeerde. Na 1,5 maand heeft ze dan eindelijk bericht van het thuisfront! LauraB is erg blij en heeft weer een mooie poster gemaakt door haar vader. Er staat onder andere in hoe haar vader brood bakt, compleet met recept! Iedereen wordt bedankt voor de gezellige dag tijdens het bezoek. En voortaan moet LauraB beter nadenken als ze een tatoeage zet. Het blijft er immer op zitten en kan er niet meer zomaar af. Ook worden er wat foto’s mee gestuurd. Uiteraard heeft ze ook wat van haar moeder. Ze was trots op Joey, het leek net de hulk tijdens de confrontatie met Chris. Ook moet ze erg lachen hoe Laura haar gezicht trekt tijdens discussies. Je doet het goed, bent strijdlustig en je vriendschap met Laura is ontroerend om te zien. Goed hoe jullie voor Chris opkomen. Over Wilco is ze ook erg duidelijk, en lacht vervolgens hard maar leest het niet hardop voor. Ook Tineke wordt besproken. Laura leest het en vind het de bom! Geniaal! Ook is er iets gebeurd met de vriend van haar zusje. Ze kan het niet hardop zeggen, het is maar goed dat ik hier zit aldus LauraB. Daarna opent ze nog verschillende brieven, zo heeft ze wat van haar buurmeisje en haar zusje.

Maar ook Naomi heeft post! Stilletjes leest ze op bed haar brieven. Een brief van haar moeder, ze zijn bij de dikke muis gaan eten. Billy werkt daar voortaan ook. We krijgen een hele dikke knuffel van ze. Ook een brief van haar trainer, hier laat Naomi wat minder over los. Later komt Joey erbij zitten, ze is er blij mee maar wordt erg emotioneel. De brief van haar turn trainer is heel mooi maar wel erg pittig! Joey troost haar mede bewoner een beetje, Naomi zucht nog maar eens en benoemd dat het gelukkig wel goede post was.

naomi huilt post

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *