Utopia nieuwtjes 23 maart

Utopia nieuwtjes 23 maart

Het laatste Utopia nieuws van 23 maart vindt je hier terug. Alles op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er zich in Utopia afspeelt.

 • Arjuna is weer in de loods. Dit keer doen Gio en Ivan niet mee, Gio heeft last van zijn schouder en Ivan van zijn rug en benen door het werken aan het cordwood huis. Tijd om te wegen! Is Gabriëlle weer afgevallen? Ze vindt het erg spannend. Maar Laura gaat eerst, ze is erg benieuwd hoeveel ze weegt. 58,5 kg is de uitslag, ze is 5 kg afgevallen! Dan gaat Gabriëlle, 125.6 is de uitslag, ze is 2.7 kg afgevallen! Joey is erg trots en Arjuna merkt op dat ze erg grote sprongen maakt! Maar dan is het tijd om aan de slag te gaan!
 • Nicole heeft een grote plek in haar nek. Van een hele grote Irakese  mug grapt ze.
 • Tineke is met Colinda in gesprek gegaan in de wellnes. Ze vind het helemaal niet meer leuk, ze voelt zich oud en moe. Die 4 weken hebben haar niet goed gedaan. Ook wordt er veel getreiterd zoals Chris die op de wc ging zitten toen ze aan het schoonmaken was. En Gio die vanmorgen kritiek had. Het zou beter zijn als 1 januari er een nieuwe groep zou zijn.
 • Colinda krijgt 2 klanten voor in de wellness. Ze zijn momenteel net het terrein op gelopen. De twee dames komen voor een reading.
 • Nicole regelt verschillende bouwmaterialen voor het cordwood huis. Zo heeft ze hout besteld en zand is ook al geregeld.
 • Ondanks het feit dat het zo goed als zeker is dat Tineke Utopia zal verlaten heeft ze contact gehad met een bedrijf om shirts te laten maken. De meneer wilde nog wat extra informatie en gaat een ontwerp maken. Morgen zal het ontwerp klaar zijn. Gaby zegt nadat Tineke heeft opgehangen krijg je toch nog je eigen shirts… Tineke kijkt met een raar gezicht naar Gaby en zegt ja…
 • De bewoners hebben een balk gemaakt. Een evenwichtsbalk en Naomi laat even haar kunsten zien, ze kan immers turnen. Benieuwd wat ze allemaal kan? Bekijk onderstaand filmpje  dan even.
 • Bjorn en Mark hebben gezellig een balletje getrapt.
 • Er wordt een groepsfoto gemaakt van alle bewoners. Nou ja alle, Tineke staat er al niet meer op.

Uiteraard voorzien we dit bericht meerdere malen per dag met updates. Kom je regelmatig even terug? Volledig op de hoogte blijven? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 02:40

  Oh nee toch! De Drama Queen is toch al helemaal voorgoed vertrokken of heb ik iets gemist?
  Op die T-shirts staat de tekst ” Ik ben er klaar mee”.
  Nou, de groep is klaar met haar en ik ook trouwens.

 2. anneke g at 15:50

  Gaat Tineke (als ze weg gaat )nog lekker even geld uit geven shirts laten maken wat zal er op staan. Zal me niks verbazen als er een dikke midden of is het middel vinger omhoog er op staat als afscheid van haar als wraak.

 3. Willy at 13:22

  Ik weet niet hoe dit spel gespeelt of bespeelt word, met en door Tineke , het klopt van geen kanten, of tineke is een aandachtstrekker, meelij vragen, zeuren enz, en laat tshirts drukken voor allemaal met een sneertekst, en dan haar 24 u aanvragen, of ze moet dit allemaal spelen van de redactie. Leuk is het niet .

 4. David Brigham at 12:39

  Inderdaad vette nep, Marja, opeens die aanvraag.
  Over de Redactie/Regie gesproken: ik zag net op de FB pagina van Huub van Ballegooy, March 9: “Afscheid van mijn Utopia vrienden. Het waren de mooiste 20 maanden ever.”
  Dus de niet zo geliefde Huub vertrekt na de boel in de grond te hebben gedraaid. Een beter hoofdredacteur had de boel nog wel kunnen redden op 1 januari. Nu is het een tweede Gouden Kooi geworden, met vooral veel pestgedrag en gevoos. Wees er maar trots op.

 5. Marja at 12:34

  Prachtig dat gabrielle zoveel is afgevallen. Nu ze weet hoe het moet zou ze het eens zonder trainer kunnen proberen. Anders zit het er thuis weer in no time weer aan

 6. Marja at 12:11

  Regie grijpt weer in. Tineke wil naar huis en ra ra, er komt een aanvraag voor een huwelijk binnen. Wat een toeval! Zeker nog geen mensen gevonden die utopia in willen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *