Mark en Wilco over de nieuwe Le Luifel

Mark en Wilco over de nieuwe Le Luifel

Mark en Wilco gaan met zijn tweeën in het zonnetje zitten, de toekomstplannen van de nieuwe Le Luifel moet eens besproken worden.

Mark heeft gebeld voor een zeecontainer, maar dat is erg prijzig en dan moet het bewerkt worden met hout. Volgens Wilco is een hok vergelijkbaar als de wellnes van Colinda beter. Wilco somt op wat er allemaal voor nodig is. Je bent al snel 2,5 rug kwijt. Dan maakt het ook nog uit hoe groot het huis word. Wilco begint te tekenen en de heren komen al snel op 2700 euro uit. Dan moeten er nog planken bij en zit je op 3500 euro. En als je dezelfde constructie gebruikt als de gym vraagt Mark? Volgens Wilco moet er dan binnen nog een frame gemaakt worden omdat er een stevig dak op komt. Het blijft allemaal rond dezelfde prijs en dan moet binnen ook nog afgewerkt worden!

Wilco is wel voorstander van iets bouwen. Een oude container kan ook zolang het plafond maar heel blijft. Mark concludeert dat ze dadelijk duurder zijn dan het tattoo hok. Maar dit levert meer op aldus Wilco. Mark wil maximaal 4000 euro investeren. Wat als we Le Luifel nou Le Luifel laten? We bouwen het uit en maken het werkbaarder. Kan dat? Wilco zegt dat dat gewoon kan. Je kunt er gewoon aan bouwen. Komen we er als we er 3K ervoor uitgeven? Wilco denkt van wel en Mark denkt dat alles eens goed uitgetekend moet worden. Volgens de heren moet het voor 12 april wel alles af kunnen zijn. Uiteindelijk gaan de heren kijken bij Le Luifel en Mark bedenkt een geniaal plan. Waarschijnlijk wordt de zijkant uitgebreid, dat scheelt een hoop kosten. De indeling wordt wat veranderd en dan moet alles goed gaan komen. We houden verdere ontwikkelingen in de gaten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *