De Laura’s praten negatief over Bjorn

De Laura’s praten negatief over Bjorn

Tijd om weer even te praten op het welbekende bankje. Laura en Laura nemen plaats, dit keer gaat het over Bjorn. En wat ze bepalen is redelijk negatief…

LauraB vraagt hoe het is, je had een aanvaring met Bjorn? Ja zegt Laura, ik wil gewoon mijn geld terug. Ik kan nu helemaal niks en hij doet er ook niks voor. Zijn praatjes vullen geen gaatjes en hij houdt me ook helemaal niet op de hoogte. Nu word ik weer geirriteerd en ben ik er klaar mee, ik kan niet eens doorpakken of boodschappen doen. LauraB snapt het wel en bied haar geld aan. Maar Laura klaagt nog even door, Bjorn zegt dat hij bezig is met massageolie samen met Colinda, maar pak dan door. En hou elkaar op de hoogte voegt LauraB eraan toe. Juist zegt Laura, en dan begon hij over de aanvaring  die we hadden tijdens de markt. Dat was op zakelijk gebied zei ik, maar je kunt me ook op de hoogte houden. Je kunt naar Mark gaan en vragen hoeveel er verkocht is, maar dat doe je niet. Het is gewoon weer slap geouwehoer. Het lijkt LauraB ook wel fijn om de inzet van Bjorn te zien en dat hij Laura op de hoogte houdt. Het is vervelend dat het geld er niet is maar nu weet je er niets van. Laura geeft aan dat het ook klaar is, ik weet ook niet of ik het zo 1 2 3 zou doen. LauraB vond haar geld uitleen actie ook al apart, ze had het niet verwacht. Nee antwoordt Laura, zo stom gelovig  dat ik ben, met zijn verkooppraatjes. Het moet gewoon terug, ook al is het maar de helft. Ga dan gewoon naar Mark en geef mij mijn geld. Klaar. LauraB vind het goed dat Laura dit gezegd heeft tegen Bjorn. Ik hoop dat je er iets mee opschiet. Ja zegt Laura, ik heb ook gezegd dat hij mij nu op de hoogte moet houden. Hij dacht het ook even te doen hier aldus LauraB maar zo werkt het niet. Dat is het ook volgens Laura. Ook vind LauraB dat Bjorn zich heel anders voordoet, veel mensen zijn veranderd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anna at 17:46

    wat een afschuwelijke mokkels zijn dat toch,als dat werken is?vooral Laura B het is net of ze het voor het zeggen heeft nou ze is niets en word nooit iets wat een praatjes voor iemand die zelf niets inbrengt

  2. lena at 17:29

    Nou het roddeluurtje op de bank hebben we ook weer gehad voor vandaag. Morgen weer een nieuwe ronde. Vandaag bjorn morgen misschien tineke weer. Wees gerust iedereen komt aan de beurt. Hard gewerkt dames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *