Chris staat zijn slaapplek af

Chris staat zijn slaapplek af

Chris slaapt in de oude werkschuur van Patrick. Als hij hoort van Tineke die meer rust nodig heeft van Colinda doet hij een verrassend voorstel.

Wilco vond het namelijk helemaal niet fijn toen Colinda een voorstel deed. Tineke bij hem in de Utopia bay, uiteindelijk gaf hij wel een soort van akkoord maar weigert terug in de loods te komen om er te slapen. Daarom stapt Colinda op Chris af die ze buiten de loods tegen komt. Chris hoort het verhaal aan en snapt hoe vervelend het kan zijn als je te weinig rust krijgt. Aangezien hij dus ervaringsdeskundige is stemt hij toe. Tinke mag dus tijdelijk op zijn slaapplek slapen. Colinda is blij met zijn voorstel en vanaf morgen slaapt Tineke overdag en ’s avonds in de schuur waar Chris normaal ligt. Hopelijk komt Tineke tot rust en herstelt ze snel.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. lena at 02:41

  Nou Joyce wat een uitspraak. Hoop dat als je straks oud ben dat ze je ook zo behandelen. Door je kinderen en omgeving. Want je je bent dan tenslotte veel te oud om mee te doen aan deze maatschappij. Werkelijk ze 60 en dan moet ze maar thuis blijven en zich maar gaan opsluiten. Wordt met de dag gekker.

 2. Ladybug at 01:41

  je hebt gelijk Manon, maar als ik jou was zou ik geen woorden meer verspillen aan de altijd negatieve Anneke. Dat doe ik ook allang niet meer. Chris is sociaal en biedt het zelf aan.Hij hoefde het niet te doen. En of je nu een oudere of een jongere bent, als je ziek ligt mag je toch verwachten dat je rustig kunt liggen.Vind ik heel normaal.Zeker als je in een groep dicht bij elkaar moet leven. Ik ben blij dat Colinda als enige van de groep zich voor Tineke inzet.Tineke kiest er ook niet voor om ziek te worden.
  En haar dan “oma Tineke “noemen! Bah Joyce.Alsof alle jongeren het daar zo goed doen!

  • anneke at 10:54

   Ja hoor Ladybug ik rereageer niet meer op Anneke zonde van je tijd maar heb je niet door dat wat ik schrijf jij altijd commentaar heb wat ik ook schrijf p.o.- of negentief jij en ik zal haar naam maar niet noemen nooit eens zeggen ja daar heb je gelijk in
   Toen vorig jaar iemand ziek was (LAURA) toen is er voor haar gezorgd en toen was er alleen het kantoor hok en die ging ook het hok niet in toen hadden de bewoners respect voor elkaar en toen werdt er ook nog gewerkt en goed samen geleefd en rustig gedaan
   Wij zullen het nooit met elkaar eens zijn

 3. Druif at 00:41

  Chris kan voorlopig niet terug in zijn huisje want er komt dan toch ook weer bed en breakfirst in 2 nachten ofzo .
  Tineke moet gewoon geen watje zijn met een paar oorlogen kan ze best daar slapen hoor in de loods . Stel je voor dat er 5 ziek worden waar stoppen ze die dan . Bovendien wat is nu 61 jaar zeg (ik ben 63) je bent toch nog geen 100 . Raar mens vind ik het hoor.

 4. anneke at 23:47

  MANON ik kan heel goed lezen en als je had gelezen kon Chris ook niet slapen omdat er spelletjes waren die geen rekening houden met hem
  Waarom moet hij wel rekening houden en haar vriendje niet het is maar voor een paar dagen maar nee de BAAS van UTOPIA wil niet en zijn wil is wet nu kan Chris weer niet slapen de mede bewooners moeten eens meer aan andere denken
  Chris moet weer zo goed zijn om plaats te maken maar voor hoelang zometeen zegt ze dat ligt wel lekker daar ik ga niet meer weg daar en wat dan
  En als ze echt zo beroerd is dan ga je lekker naar je eigen omgeving en zeg niet heb respect voor oudere ik hoor zelf op 3 jaar na ook bij die oudere en als ik ziek ben ben dat liefst in mijn eigen omgeving thuis in mijn eigen bed griep duurd ongeveer 2 weken heimwee langer en zo kan dat gewoon niet

  • Manon at 00:42

   Als je GOED leest Anneke, dan had je kunnen lezen dat de opmerking over oudere mensen en respect niet voor jou bedoeld is! En als jij het liefst in je eigen omgeving bent als je ziek bent, wil niet zeggen dat dat voor een ander ook geld! En Chris gaf het zelf aan, als hij het niet zou willen dan zou hij dat echt wel durven zeggen!

   • anneke at 11:25

    Manon wat er boven in staat bij opmerking van Ladybug is de gene wat ik zeg zal haar naam maar niet noemen niet jouw bedoeld wordt maar iemand anders
    Maar even over Chris waarom moet hij wel zijn bed af moet staan en Wilco die nergens last van had opeens ergens anders slaapt (je hebt hem er nooit over gehoord) Wilco had ook zijn plaats af kunnen staan maar hij heeft zijn volgende slachtoffer gevonden in Chris
    (ik bedoel dit niet kwaad

 5. joyce madarie zweers at 23:13

  dan moet oma tineke maar gauw opstappen en naar huis , beter voor der , ze is te oud voor utopia , zie je nu wel weer , 2 weken erin en nu al ziek , ze heeft gewoon heimwee meer niet . dus wees verstandig en ga naar huis toe , een oude boom moet je niet verplanten , dat gaat niet goed . je hebt je best gedaan , dus ga naar huis .

  • Manon at 23:24

   Ik mag hopen dat je in het dagelijks leven met iets meer respect over oudere mensen praat! Maar ach misschien heb je gewoon niet meer verstand.. Dat zal het zijn denk ik!

 6. anneke at 21:33

  Ja hoor Colinda krijgt haar zin Tineke mag ergens anders slapen waarom kan ze gewoon niet in de loods slapen kunnen ze niet gewoon rekening houden met elkaar en haar laten slapen als ze ziek is Chris kon ook niet slapen omdat iemand zo nodig vond om te *******
  zo te zien heeft Chris plaats genoeg in zijn hok zet er een bed naast
  Heb net even gekeken is dat bed wat hij nu heeft niet door Patrick gemaakt heb zo iets gezien toen hij houtjes aan het zagen was toen vroeg ik nog wat is hij nu aan het maken hij had net die machine gekregen

  • Manon at 23:13

   Als je nou eens een keer goed zou lezen anneke, dan zou je er misschien iets van begrijpen! Tineke is ziek, ze ligt daardoor ook overdag op bed! Maar aangezien er in de loods nog 14 mensen leven en overdag en ’s avonds niet de hele tijd stil kunnen zijn word het op deze manier opgelost! Zo komt tineke toch tot rust.. collinda deed dit enkel om haar te helpen! Dus als je commentaar geeft, prima maar kijk dan wel eerst of het ook klopt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *