Colinda wil dat Tineke in de Utopia bay slaapt

Colinda wil dat Tineke in de Utopia bay slaapt

Tineke, ze blijft zich maar niet goed voelen. Ook vandaag is ze dus nog ziekjes en Colinda heeft besloten zich om haar mede bewoonster te bekommeren. Zo sprak ze met Joey al over een budget zodat ze kan koken voor haar. Maar even later gaat ze ook nog in gesprek met Wilco. Ze wil dat Tineke voortaan in Utopia bay gaat slapen.

Wat is er vraagt Wilco als Colinda bij haar staat. Colinda antwoordt dat ze even wil overleggen. Tineke heeft even rust nodig he, dat weet je. Dus die moet even de loods uit, dus… De loods uit reageert Wilco verbaasd, hoe wil je dat zien? Colinda legt verder uit, er is veel herrie waar jij ook voor gevlucht bent om het dan zo te zeggen. Misschien het plan om haar ook bij jou te leggen met een kacheltje erbij? Ohh echt niet is het antwoordt van Wilco. Wat is dat nou voor onzin? Ze is hier net 2 weken! Ze is ziek gaat Colinda verder en morgen wordt er bloed afgetapt en het gaat niet goed. Aangezien een vrouw van 60 minder snel herstelt als onze leeftijd… Ze moet gewoon naar een ander stukje. Dus ik wordt nu verjaagd uit de bay concludeert Wilco. Nee ik vraag het antwoordt Colinda. Oke, nou ja laat haar maar gaan dan besluit Wilco uiteindelijk. Ik zoek wel ergens anders een plekkie, ik ga wel in de kas of zo. Ik vind het wel belachelijk voor woorden maar dat is mijn mening. Dan heb ik eindelijk een plekje gevonden en dan gaat die er liggen. Het is maar 2 dagen antwoordt Colinda. Dat zei jij ook grapt ze erachteraan. Anders ga jij 2 dagen de loods in. Nee echt niet, ik maak wel een tentje of zoiets…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Druif at 13:03

  Lady bug , dat is niet zo moeilijk . Als je er zelf uitgaat moet je een flinke boete betalen en als je ziek bent “echt ziek” dan niet.
  Wilco valt in het echchie misschien ook wel tegen net als het koffiezet app. Wat ze nou niet echt met veel animo schoonmaakte als ik zo haar gezicht zag

 2. coco at 08:41

  ladybug get a life ….. je komt hier toch om te zeggen wat je vind van de utopia bewoners…. jij geeft commentaar over de mensen die hier hun reactie neerzetten over de bewoners …en iedereen mag zeggen wat hij of zij ervan vinden … dussssss hou je klep vervelend mens jij maakt hier de dienst niet uit

  • anneke g at 13:19

   Late we het netjes houden en scheld net op elkaar ieder zijn mening geven maar blijf elkaar niet uitschelden ik krijg ook vaak reacties terug zowel goede als kwade maar ik scheld nooit terug ik blijf netjes en zo hoort het ook

 3. Ladybug at 01:56

  Nee Druif die uien dat wordt niks hoor.Want ze ruiken je dan al van verre en dan val je door de mand. Waarom zijn er mensen die denken dat Tineke expres ziek ligt om eruit te komen? Zelf denk ik dat ze ziek is geworden van al die ellende en de armoede die daar heerst.Afgeknapt en teleurgesteld.

 4. Ladybug at 01:49

  Natuurlijk! Men zegt wat hij of zij wil.Maar de wijze waarop met degenererende scheldwoorden vervuilen de commentaren.Petra fijn dat hebt geschreven. Want er zijn mensen die hier de boel vervuilen er van mij mogen die commentaren gewist worden!

  Beste redactie van Talpa; ik dacht dat er met grote rode letters stond dat de reacties netjes gehouden dienen te worden omdat ze anders verwijderd worden.Waarom doen jullie dat niet??Dit soort ordinaire scheldpartijen horen hier toch niet thuis?Dat is toch niveau 0 ?

 5. Druif at 00:52

  Als ik uit Utopia zou willen zou ik onder allebij mijn oksels een doorgesneden ui doen , daar ga je flink ziek er van uitzien . Deden de mensen vroeger ook . Oo o wat ben je dan ziek haha. Maar als ze dan naar huis mag scheelt dat wel een boete terug betalen

 6. coco at 19:56

  beste ladybug als jij er niet tegen kan dat ik collie snollie en Wilco de rat noem, moet je hier niet wezen en al helemaal niks lezen ….. en als ik iemand een naam geef dan heb jij daar niks over te zeggen , ik zeg namelijk alles wat ik vind

  • anneke g at 00:17

   Er is voor iedereen wel een bijnaam maar denk er ook over na dat je soms wel te ver kan gaan je kan de persoon ook bij de naam noemen ik ben ook boos op sommige mensen maar ik zal ze nooit uit schelden voor kabouter of lesbo en noem ze gewoon bij naam en zeg wat hun doen niet kan en als ik wel iets schrijf is het dit*****
   Er zullen er een paar zijn die kunnen het niet hebben dat je Wilco beledigt en die mag ik helemaal niet maar ik zal hem nooit kabouter of andere namen geven ik heb hem in de van Patrick vaak gezegd wat hij doet of deed niet kon dat getreiter en gekat op elkaar mocht Patrick ook niet zo maar om een persoon zo neer te zetten en sabelen hoeft niet laten we het leuk houden

 7. Ladybug at 19:51

  Beste Coco ik kan best tussen de regels door lezen, maar ik kan dat niet als je mensen snol of rat noemt. Dat vind ik echt niet kunnen want al ben ik geen Colinda en Wilco fan, het zijn en blijven mensen die je toch in hun waarde moet laten. Hoe dan ook. Wellicht heb je gelijk dat Tineke zichzelf uit Utopia laat halen omdat ze ziek is en blijft. Ik vrees dat Tineke zich heel erg verslikt heeft in het leven in een groep als dit. Maar toch….ik mag Tineke wel.

 8. anneke at 18:54

  Slaapt Wilco niet meer in de loods en waarom niet eerst werken de stelletjes Chris eruit en nu hij een eigen slaapplaats heeft willen er meer een eigen stek ja vindt he het gek dat er groepjes komen
  En als Tineke ziek is heb je geen trek in eten maak lekker een soepie of lekker een bullion je hebt kippen groente knap je ook van op maar als ze ziek is van heimwee kan ze beter vertrekken

 9. joyce madarie zweers at 18:24

  ze willen alle 2 eruit , tineke wilt eruit en wilco ook , laat hun maar gaan en collie mag gelijk mee , vervang hun maar , maak een uitzondering voor hun . 3 nieuwe maar screen ze goed, beetje jong tussen de 18 en de 45 hooguit . vers bloed erin .

 10. coco at 17:58

  ladybug …. jij snapt toch ook wel dat Tineke eruit wil …. dat ze nu ziek is hoopt ze dat ze eruit mag en haar borg niet kwijt is … let maar op mijn woorden , ze vind het helemaal niks in utopia en wil zo snel mogelijk weg… ladybug leer tussen de regels door te lezen

 11. Ladybug at 17:52

  Nou nou Coco wat een niveau! Kijk en lees je toch lekker niet?
  Colinda bedoelt het goed en Wilco moet even niet aan zichzelf denken en een andere slaapplek zoeken. Hoe moeilijk kan het zijn. Ik heb wel het gevoel dat Tineke geen blijvertje is. Jammer ik mag dat wel als mensen rechtuit voor hun mening uitkomen. Op een normale volwassen manier.

 12. dogfan at 17:45

  Col verzind van alles om Wilco naast haar te krijgen in bed nu die onzin weer Tineke in de schuur ,laat ze lekker naar huis gaan ,

 13. coco at 17:42

  hey Weirdo Wilco waarom ga je niet onder een steen liggen … daar horen ratten namelijk thuis , Collie snollie kan wel in een beerput

  • Petra at 20:44

   Coco, ik ben ook geen fan van Wilco en Colinda, maar dit vind ik veel te grof. Van mij mogen zulke reacties verwijderd worden…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *