Een liefdesboom in Utopia

Een liefdesboom in Utopia

Joey heeft een leuk idee en toont zich als een ware romanticus. Hij oppert namelijk een leuk idee voor de stelletjes binnen Utopia. En betrekt LauraB, Gio en Naomi er bij.

Hij roept de Naomi, Gio en LauraB bij elkaar en legt voor dat hij een vriendschap/liefdesboom wil uit kiezen. De bedoeling is dat de innitialen op de boom gekerft worden en zo voor lange tijd als herrinneringspunt voor hun liefde en vriendschap dient. LauraB, Gio en Naomi hun armen over elkaar terwijl Joey een soort van speech we delen lief en leed met elkaar. Soms iets te veel en soms iets te weinig. Laten we een boom uitkiezen, een boom van de schroothoop om daar gezamenlijk onze letters in te zetten. Daarna gaat het viertal het bos in en kiezen een boom uit. Vervolgens worden de initialen op de bomen gekerfd. Maar zo makkelijk is dat niet, de J lukt niet zo goed. En de L van Laura valt naast de J van Joey wel erg groot uit maar ach wat maakt het ook uit! Het gaat om het idee. Ook Gio en Naomi zetten hun letters in de boom. Leuk idee zo’n liefdesboom?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. anna at 07:24

    Hier blijkt wel weer dat het ‘kinderen’ zijn ze wippen als volwassen dus heel het land wéét en ziet dat het stelletjes zijn helaas MAG IEDEREEN HET NOG ZIEN OOK , om dan in bomen te gaan snijden wat slecht is voor de bomen echt kinderachtig gedrag!

  2. Ladybug at 01:31

    Heeft die Joe eerst óveral zijn neus ingestoken en zich óveral mee bemoeid.Nu steekt hij niet zijn neus maar zijn mes in een boom. Ik lees dat het een boom van de schroothoop is. Schroot is oud ijzer en een boom leeft! Daar ga je niet in staan kerven met je stomme kop. Ach, als Chris dat ziet met zijn liefde voor de natuur zal hij de fik er wel ins steken. Ook gezellig.Buiten barbeknoeien…pfffff

  3. maria at 00:25

    Belachelijk idee. Helemaal als je weet waarom het stelletjes zijn. Echte liefde is er bij hen ver te zoeken. Het komt meer op lust en tijdverdrijf neer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *