Een investering voor Gaby?

Een investering voor Gaby?

Het is een rustige avond in Utopia, het is ook wel eens fijn! Ook zijn er wat minder irritaties als gisteren, alhoewel… Gabielle heeft nog wel een klein puntje van kritiek. Het is vandaag woensdag en dat houdt in dat er avondklok is. Om 22:00 gaan de lampen uit en moet het stil zijn zodat de bewoners een keer ongestoord en op tijd hun rust kunnen pakken. Ook Colinda wil dat er vanavond rekening mee gehouden wordt. Tineke heeft haar rust nodig en gaat alle  bewoners even langs om dat door te geven. Gabriëlle twijfelt of deze afspraak wel nageleefd gaat worden, er wordt immers zoveel afgesproken…

Dan even terug naar eerder deze avond. Colinda had toen een gesprek met Gaby. De twee hadden een goed gesprek over de wellnes in de woonkamer. Colinda vertelt dat 20 maart de wellness geopend wordt. En misschien heeft ze ook nog wel een leuke kans voor mede bewoonster Gaby. Colinda weet dat Gaby de kappersopleiding gevolgd heeft, wel eens waar heeft ze die niet af gemaakt maar zou toch klanten kunnen knippen. Gaby vind het ook wel een leuk idee en ziet het wel zitten. Echter kost apertuur zoals bijvoorbeeld een tondeuse wel wat! En daar maakt Gaby zich wel een beetje druk om. Colinda zal zich zelf op readings en massages gaan richten. En al snel wordt duidelijk dat ze zich er geen zorgen om maakt. Dat heb jij zo terug verdiend voegt ze eraan toe. Wellicht is een investering in een opleiding een beter idee?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Linda at 19:56

  Sorry hoor maar ik vind Gaby een heel onverzorgd tiepje brr.. die haren gatverderrie zeg.. die huid .
  wat doet ze in utopia en wat brengt ze op? ik heb nog niks bij zonders gezien van haar alleen dat ze wat vreemd zit te draaien met haar lichaam.. of ben ik gek? ra ra wie zal het zeggen

 2. Marja at 11:02

  Wie laat zich nu knippen door een eerste jaars. Misschien wil ze alleen mannen kaal scheren met de tondeuse, dat kan ik zonder kappersopleiding ook.

 3. Harlequin at 07:41

  Ik heb gelezen dat Gaby net in het eerste jaar van haar kappersopleiding zit. Volgens mij mag je dan alleen maar vegen. Ik zou me daar dus echt niet door haar laten knippen.
  En inderdaad die dansschool in Rotterdam heeft ze ook niet. Volgens mij vergeet ze ook af en toe even hoe oud ze is. Alles wat zij zegt dat ze al gedaan heeft en dan op haar leeftijd, dan zou ze 24 uur per dag moeten leven.
  Net zoals die Naomi, die denkt ook dat ze alle wijsheid van de wereld bezit. Zulke goede foto’s schijnt ze niet te maken. Ja, op amateur gebied zullen het leuke foto’s zijn, maar absoluut niet professioneel.

   • Harlequin at 15:17

    Ik denk inderdaad dat ze uit de printer komen. Anders zou ik het ook niet weten. Ze hebben toch zo’n kleine printer, speciaal voor foto’s? Die meen ik namelijk gezien te hebben tijdens de markt. ( Op tv, want ik was er zelf niet. Zou er ook nooit naar toe gaan)
    Nog even een vraag aan alle streamers, zien jullie Gaby ooit nog weleens “bidden”?

 4. Ladybug at 01:25

  Sorry maar na alle overdrijvingen en leugens vertrouw ik Gaby absoluut niet meer. Geld is er nauwelijks en een kappers set kost m.i. toch al gauw plm.€ 500,00 want Gaby heeft het alleen over een tondeuse. Hoe lang heeft ze in die kappers opleiding gezeten? Je leert pas echt knippen in je 3e jaar en diverse stages(ervaring van mezelf)Bovendien moeten er een kap stoel en een wasbak + waterleiding komen.En spiegels natuurlijk. Als ze er net zo’n vreselijke afgang van maakt als van haar gehups komen de mensen er allemaal verknipt uit.Net zo verknipt als de zogenaamde kapster zelf.

 5. Druif at 00:28

  Nou gaby dat kan je wel doen maar er zal veel geld verdwijnen op een vreemde manier ik zou eerst maar eens met een goede maar vooral hele eerlijke boekhouder gaan praten . Want de luxe en drank zal weer wel veel geld opslupen . Jij zal er vast een beter doel voor hebben

 6. anneke g at 00:27

  spreekt ze wel de waarheid ze had toch ook een dansschool en nu ook kapster in opleiding
  En trouwens Ivan kan ook goed knippen is dat niks voor hem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *