Post voor Gabriëlle, willen jullie het horen?

Post voor Gabriëlle, willen jullie het horen?

Willen jullie het horen?

Dit zijn de woorden die wij horen van Gabriëlle. We gaan even terug naar vanmorgen. Laura komt binnen gelopen en aan Gabriëlle vraagt of ze van haar houdt? “Hoeveel…?  beeld het uit”! Zo spreekt Laura tegen Gabriëlle. Gabriëlle geeft Laura een stevige knuffel en Laura tovert een mooi stapeltje post achter haar rode jas vandaan. (Laura was nog eens extra naar de brievenbus gelopen en tot haar verrassing die post voor Gabriëlle.

- post gabrielle 2

Enthousiast opent Gabriëlle haar post. Ze heeft post van Brut, haar moeder. Gabriëlle vraagt de Laura’s:  “wil je het horen?”, “als jij het wilt voorlezen” zegt Laura. Gabriëlle leest de brief van haar moeder Brut voor. Die bedankt Gabriëlle voor haar post. De verdere inhoud van de brief is dat Gabriëlle’s moeder” blij is met de kalender met hen allemaal erop. Leuk die lieve woordjes van Marc en Laura, ik moest erg lachen. Ik ben trots op je, trots dat je zoveel gewicht kwijt bent. Langzaam aan ga je naar dat mooie lijf. Don’t fuck up”. De moeder van Gabriëlle geeft verder nog aan blij te zijn dat ze voor Tineke hebben gekozen, want een beetje orde en netheid was dringend nodig. De moeder beseft ook dat Gabriëlle dagen bezig is geweest met het Magazine. Dat ze nu wat meer tijd over heeft en die tijd maar moet besteden om wat meer te sporten en ook wat te helpen bij de anderen, zodat ze haar steentje bij draagt binnen Utopia. Team work ontbreekt nog af en toe, ondanks dat jullie allemaal jullie best doen. Ze geeft aan Gabriëlle aan dat niet als negatieve kritiek te zien, maar als opbouwende kritiek. Ook vertelt ze haar dochter in de brief, dat  ze nu Utopia op de voet volgt. Verder blijkt nog uit de brief dat de lieve vriendin van Gabriëlle haar moeder heeft geholpen met het in elkaar zetten van de eetkamer stoelen. Haar moeder geeft aan dat naar neef “boos” is dat ze hem niet vernoemt binnen Utopia. Tyran de voetballende neef van Gabriëlle die volgens Gabriëlle 14 jaar is, maar wel 18 jaar oud lijkt te zijn. Wij zien trouwens in dit filmpje, een hele gezellige huiselijke sfeer. Gabriëlle zit in vuur en vlam de brief van haar moeder voor te lezen, terwijl de beide Laura’s de was aan het vouwen zijn. Wij willen jullie dit beeld niet onthouden en voegen een foto toe van dit lieflijke tafereeltje.

- post gabrielle 3b.

De moeder van Gabriëlle weet ook nog te zeggen dat Gabriëlle moet zorgen voor een goede sport B.H. het is volgens haar zo geen gezicht. Een goede sport B.H. zorgt voor stevigheid en een aangenaam gevoel tijdens het sporten. Ook adviseert ze Gabriëlle nog wat nieuwe spijkerbroeken te kopen. Ze ziet haar aan de broeken trekken. Tevens adviseert ze nog zeker geen string te dragen, dat is niets zegt haar moeder. “je hebt stevigheid nodig met zo’n lijf!”. Weet waar je voor staat, oprecht en eerlijkheid. Mama mist je. Kom er zelfverzekerder uit.

“Wow wat een brief, kort krachtig en wijs. De juiste woorden die je waarschijnlijk nodig hebt.  Heerlijk die moeder’s !” zegt Laura.

Het filmpje eindigt dat Gabriëlle zegt, maar mama ik heb nieuwe spijkerbroeken en shirtjes!

Wij van de redactie vinden dit een hele lieve brief van Brut, Gabriëlle’s moeder, wat vinden jullie van de inhoud van deze brief..? Een oppeppende inhoud voor Gabriëlle?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. adriana46 at 21:41

    Een schat van een moeder heeft Gabriëlle. Een wijze vrouw met een goede visie en een heerlijk open en lief advies ook voor de kleding van Gabriëlle, wat een lieve vrouw.
    Postuum voor mijn moeder, die ik helaas al vele jaren geleden moest afgeven: ma je was een schat van een moeder en ik mis je enorm! 🙁

  2. Druif at 00:23

    Ga riela haar moeder is volgens mij een hele lieve en zorgzame vrouw met oog voor detail. Zelfs als haar dochter in Utopia is spreekt ze haar zorgen uit en haar wijsheden . Ze is trots op haar dochter maar de dochter kan ook heel trots zijn op de moeder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *