Tineke heeft Utopia tijdelijk verlaten

Tineke heeft Utopia tijdelijk verlaten

Met Tineke gaat het niet zo goed, en vanmorgen zat ze ook maar ziekjes te zitten. Het leek of ze ergens op wachtte. Niet veel later verliet ze tijdelijk Utopia. Ze moest namelijk bloed laten prikken. Als Tineke terug is in Utopia en  haar spullen in de kamer gelegd heeft vraagt Ivan hoe het gegaan is. Ze hebben 6 buisjes bloed afgenomen antwoordt Tineke. Deed het pijn vraagt Ivan, nee is het antwoordt van Tineke. Maar ik voel me wel een beetje slapjes maar dat komt omdat ik nuchter moest zijn. Ivan geeft zijn medebewoonster maar een knuffel en zegt tante Tineke is ziek!… Tineke besluit maar even een bakje thee te drinken en een hapje te eten. Colinda maakt ook even een praatje en Tineke geeft aan dat ze graag naar de slaapplaats van Chris wil. Dat wordt vandaag dus geregeld! Gelukkig vindt Chris het geen enkel probleem. Chris wil zelfs een handje helpen! Maar adviseert wel om in de avond weer terug te gaan. Het is erg koud namelijk! Tineke vind dat geen probleem en gaat in de avond weer terug de loods in.

Colinda gaat uiteindelijk nog naar Chris, ze hadden gisteren namelijk nog iets afgesproken. Colinda wijst hem op het feit dat Tineke rust nodig heeft. Chris wilde alleen maar sturen dat het huisje niet overgenomen zou worden. Maar als het echt niet gaat heeft hij een back-up plan. Dan gaat Tineke in het tweepersoonsbed en hij in het eenpersoonsbed.

Wat gebeurd er nog meer?

Er wordt hard gewerkt in Utopia! Mark en Nicole zijn weer bezig met het cordwood huis. Wilco met de welness,  Joey tikt flink op de computer en Gaby ook! Gabriëlle is bezig voor het magazine en zo begint er weer een nieuwe dag in Utopia. Vandaag lijkt iedereen productief bezig te zijn! Wat zal de dag nog meer gaan brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 12:54

    Ja voor de paartjes;) heeft Wilco ook weer wat te doen.
    Tineke wel keurig opgemaakt . Zonnebril vergeten , jammer dan was het net of haar zonnetje ook scheen .
    Maar ze ziet er beetje raar uit deze zombie . Nu tenminste . Ik las dat ze suikerziekte had? Dan snap ik zo wie zo niet wat deze mensen in dit programma doen want volgens mij is dan regelmaat belangrijk. Maar is het griep , vind ik het wel een beetje een sufmuts . En een heel zielig vogeltje die gek is op aandacht . Ze kan beter niet met haar schoenen in bed gaan liggen niet fris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *