Utopia nieuwtjes 12 maart

Utopia nieuwtjes 12 maart

Het laatste Utopia nieuws van 12 maart vindt je hier terug. Alles hebben we op een rijtje gezet zodat je niets hoeft te missen!

 • Arjuna is weer in Utopia, tijd om sportief bezig te zijn dus. Maar niet alleen Gabriëlle doet fanatiek mee, andere bewoners sluiten zich ook snel aan en ze doen onder andere een potje lummelen.
 • Tineke heeft zich inmiddels terug getrokken en ligt in de oude werkschuur van Patrick. Of ze vanavond daar blijft slapen is nog even afwachten.
 • Laura maakt een praatje met Chris over het land. Ze is benieuwd hoe het er mee staat. Chris antwoordt dat het wel goed gaat. Als Laura vraagt of hij binnenkort moet besproeien. Is Chris zijn antwoordt dat de waterleiding die er ligt te weinig druk zou hebben. Maar volgende week wordt het slecht weer dus dat hoeft niet. Laura vertelt vervolgens hoe het land “vroeger” besproeid werd.
 • Wilco is druk bezig met de wellness van Colinda. Vordering is echt zichtbaar!
 • Colinda voelt zich een kinderjuf zo vertelt ze aan Wilco. Volgens Wilco komt dat omdat iedereen in een dipje zit. Colinda antwoordt niet meer in een dip te zitten en is dat ook niet meer van plan. Ik laat me niet meer in een dip lullen ook, het is klaar. Tineke is een klaagmonster. Wilco kan zich er wel in vinden, volgens hem heeft zij het klagen uitgevonden.
 • Joey zet een tatoeage bij een klant. Ook Laura zet wat lijntjes, Diana de tattoo artiest geeft her en der aanwijzingen.
 • Colinda is druk bezig met het beitsen van de wellness

Uiteraard zullen we dit bericht nog meerdere malen voorzien van updates. Kom je regelmatig even terug? Niets meer missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook!

Sporten met Arjuna

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 11:40

  Dit moeten ze alle dagen doen lekker met elkaar sporten
  En Colinda is het al zat met zieke Tineke ze is een klaagmonster en volgens Wilco heeft ze het klagen uit gevonden ze geeft het wel heel snel op maar er zijn toch nog meer bewooners die haar kunnen verzorgen of wil niemand dat doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *