Waarom wilde Bjorn naar Utopia?

Waarom wilde Bjorn naar Utopia?

Colinda en Bjorn zitten lekker buiten, Colinda is wel benieuwd waarom Bjorn naar Utopia wilde en gaat het gesprek aan.

Colinda valt gelijk met de deur in huis, noem eens 3 woorden waarom je voor Utopia gekozen hebt. Bjorn antwoordt dat hij vroeger als klein kind al zoiets wilde. Maar Colinda wil echt 3 woorden weten. Uiteindelijk somt Bjorn de volgende dingen op: Amazing van iets niet maken. Stoer, om niet afhankelijk van anderen te zijn de overlevingsdrang. Daar ga ik in, om een samenleving met 14 mensen op te bouwen. Verschillende persoonlijk heden en onbekenden.

Colinda zegt dat de dingen die Bjorn benoemd op zichzelf gericht zijn. Daar loop je waarschijnlijk tegenaan, je kunt niks zonder een ander. Bjorn zegt dat hij veel van zichzelf leert en van anderen. Vroeger hebben mensen me gekwetst en daar hou ik niet van. Dus eignelijk wil je dus hier het vertrouwen in jezelf en anderen winnen concludeert Colinda. Ja misschien antwoordt Bjorn en Colinda denkt van wel. Ik denk dat dat jou triggert, je kunt niet weg hier. Buiten kun je weg lopen en dat doe je dan ook. Onbewust is dus je trigger geweest om vertrouwen in jezelf en anderen op te bouwen. Het is niet makkelijk en je wordt er ook niet 100% in gevoed. Bjorn antwoordt dat hij het idee ook heeft geen maatje te hebben en vraagt zich af of hij dat zou krijgen. Natuurlijk wel antwoordt Colinda, dat gaat gebeuren als je jezelf open gaat stellen. Bjorn zegt dat wel te doen en Colinda antwoordt dat hij daar nu mee bezig is. Mark had dat in het begin ook, jullie hebben de neiging om steeds achter de computer te duiken. Dan verlies je je plek hier, het leven draait niet alleen maar over wat je persoonlijk komt doen. Vriendschap en verbondenheid is veel belangrijker. Draag je boodschappen over, en deel het aan de groep. Ik denk dat je dan meer kunt genieten, zodat je ook gemotiveerder en directer met je projecten bezig te zijn. Ja dat is ook zo zegt Bjorn.

Daarna worden er kwaliteiten van Bjorn besproken. Zo vind Colidna dat Bjorn goed is in het presenteren. Je kunt je daar meer in gaan profileren in plaats van een webshop. Daar ben je niet voor gekomen. Ik zou vanuit jou willen zien dat je gaat brainstormen wat je allemaal zou kunnen doen. Bjorn zegt dat je dat wel kan, maar je zit met anderen. Volgens Colinda kun je krachten bundelen en moet je je niet weg cijferen. Dat zou zonde zijn! That’s my vision of you! Doe het gewoon en laat je niet tegen houden door anderen hier. Zou Bjorn iets met de wijze raad van Colinda gaan doen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 14:13

    Colinda praat met Bjorn over vriendschap en verbondheid dan moet je nodig groepjes gaan vormen zo kom je niet nader bij elkaar
    En hij moet net als Mark niet elke keer voor de laptop zitten hij doet toch met Mark de administratie zaten ze maar vaak er achter had het op orde geweest
    Zag gister ook dat de rekening van de band naar iemand ging die over rekeningen ging dus niet bij Bjorn waar is die mail dan heeft iemand gewist ze moeten niet iedereen op de laptop laten neem 1 laptop waar rekeningen met en betaald en ontvangt worden en als ze iets willen toestemming vragen of zijn er 2 laptops in ieder geval er moet beter met dat ding om gegaan worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *