Ivan vindt Chris raar

Ivan vindt Chris raar

Gabriëlle en Chris gaan met elkaar het gesprek aan. Het gaat over het leven in Utopia, hoe het momenteel verloopt. Al snel veranderd het onderwerp naar Chris. Ivan vindt hem maar een raar persoon…

Er wordt alleen maar rekening gehouden met de tuinman, hij heeft nu zelfs een eigen slaapplaats! En toch maakt hij dingen van anderen kapot, zelfs van de stichting! En hij is ook een raar persoon, hij zegt pas sorry voordat als hij iets doet, psycho! Ook is de productiviteit minder geworden merkt Ivan op, het is minder dan dat het geweest is. Volgens Gabriëlle is hij een beetje klaar met het verblijven in Utopia.

Maar ook Colinda en Wilco hebben een heftige discussie gehad. Het gaat over de opbouw van Utopia, Wilco voelt zich nog steeds niet helemaal lekker thuis. Telkens maar dat enthousiasmeren. Volgens Colinda gebeurd er al steeds meer, ook de opbouw van Utopia is nog niet klaar, we zijn pas 14 maanden bezig! Volgens Wilco moeten er gewoon dingen afgemaakt worden. Wilco vindt niet alles onzin wat ze zegt, hij hoort het wel aan. Maar straks is er weer een centraal, heeft iedereen een grote  bek en komt er uiteindelijk niets uit! De gehele discussie kun je hieronder nog eens terug kijken. Verder lijkt het vandaag erg productief te zijn in Utopia. Iedereen is eigenlijk wel bezig, het gaat de goede kant op met de Utopianen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Linda at 19:50

    Nou Lena ben ik toch zo blij dat we verschillende smaken hebben.. want wilco is verre van Uniek .. ik persoonlijk vind het een heel erg raar lelijk vies ventje. volgens mij heeft hij ook ADHD.
    hij zoekt gewoon constant ruzie en problemen en dat vind ik echt niet uniek.. of oeps weet jij wel wat Uniek betekent Lena?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *