Wilco wil niet in Utopia magazine

Wilco wil niet in Utopia magazine

Terwijl Wilco en Ivan een beetje aan het lol trappen zijn bij de wellnes komt Gabriëlle aan gelopen. Ze wil graag een interview afnemen voor Utopia magazine maar Wilco denkt er anders over.

Wilco ik wil je iets vragen skeet! Ik wil je iets vragen, toen je hier vroeg wat je wilde doen. Zei je dat je andermans dromen verwezenlijken. Kan ik je daar een paar vragen over stellen of heb je daar geen zin in? Nee antwoordt Wilco, is dat voor een interview? Een beetje antwoordt Gabriëlle. Daar doe ik niet aan mee gaat Wilco verder, dat weet je. Ik wil niet in dat stomme blad staan! Waarom noem je het een stom blad vraagt Gabriëlle. Ik vind het wel een leuk blad zegt Wilco, maar ik wil er niet in. Er staat Utopia boven! Het is niet naar jou toe! Vorige keer wilde je er wel in en nu niet meer vraagt Gabriëlle verbaasd. Ik heb dat de eerste keer al gezegd! Je moet nie zo zijn Wilco gaat Gabriëlle verder. Dan ga ik gewoon een verslagje over je schrijven, kom je er alsnog in! Als jij over mij schrijft, zonder mijn goedkeuring klaag ik je aan! Je mag mijn fotootje verwerken in het 2tje dat aangeeft dat het om de tweede bladzijde gaat. Maak anders een strip over Wilco oppert Colinda met een lach. Maar Wilco wil het echt niet. Jij kunt  toch niet voor mij beslissen wat ik er wel of niet in zet zegt Gabriëlle. Ik beslis toch ook niet hoe jij bouwt? Je hebt gewoon niemand meer concludeert Gabriëlle. Heel veel vrouwen vragen of ik erin wil en dan zeg ik altijd nee. Ik wil er nooit in! Gabriëlle vind het niet zo aardig van Wilco. Omdat je niet in het eerste blad bent gekomen wil je er nu niet meer in. Ik mag toch ook beslissen zegt Wilco. Ik ben echt klaar met jou zegt Gabriëlle maar dat is Wilco ook. We zouden lief doen vandaag merkt Wilco nog op. Klopt antwoordt Gabriëlle. Kom dan niet met stomme vragen onderbreekt Wilco haar. Beetje rustig jij kaatst Gabriëlle terug, je wilt niet dat ik je slinger!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:50

  Wat valt hier nu over te zeggen dan alleen wat een *** ze moesten lief doen vandaag stond er boven in het verhaal nauw als ik hem zie dan wordt ik niet vrolijk van ik raak dan in een depressie waar je niet meer uit komt dat de rest dat niet durft te vertellen

 2. bart at 16:36

  Wat een naar en vervelend mannetje is het toch.
  Hij zoekt gewoon een slachtoffer , het maakt hem niet uit wie het is.
  Als hij maar kan treiteren en koeieneren
  Ik zal blij zijn als hij opgerot is.
  Het maakt Utopia er niet gezelliger op.
  Ze moeten wee elke maand stemmen dat is veel leuker dan letten ze wel op wat ze doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *