Hoe is het met Tineke.

Hoe is het met Tineke.

LauraB is een deur aan het verven en samen met Gaby praten ze wat over Tineke. Inmiddels hebben we kunnen lezen dat Tineke naar de dokter is geweest om bloed af te nemen omdat ze ziek is, maar nog steeds voelt Tineke zich niet lekker.

Onder het verven van een deur vraagt LauraB aan Gaby hoe het met Tineke gaat, Gaby zegt, ja, gewoon ze is gewoon niet lekker. Het is gewoon rot om ergens ziek te worden dan thuis zegt LauraB en dan vindt ze het hier ook niet zo leuk. Gaby weet zich even niet uit te drukken en zegt, ze vindt het…. Ja, uhhh Nee. de twee meiden lachen om de uitdrukking van Gaby. Ze heeft het toch wel naar haar zin he Gaby zegt LauraB, het is altijd even wennen natuurlijk. Gaby zegt, dat is het ik denk dat gewenning is, hoe gaat het hiet, wat uhhh, weet je wel, snap je wat ik bedoel, ik denk dat het ook mee speelt. Ik denk wel dat ze er boven op komt hoor. LauraB vervolgde haar verhaal met dat Tineke best wel een pittige tante is en het haar best wel zal lukken. Maar slaapt Tineke nu ook buiten of niet, Gaby geeft aan dat ze nu in het huisje van Chris slaapt. In de tussentijd kwam Tineke binnen lopen en LauraB vroeg gelijk aan haar, Hé Tineke kon je nu buiten slapen of niet, maar Tineke gaf een mompelend antwoord terug, ze kon geen antwoord geven, en LauraB zegt oh, ze voelt zich niet goed. Inmiddels gaat de camera naar Tineke toe, er wordt niets gezegd ze zoekt iets in de kastjes en later bleek dat ze tissues moest hebben.

Zou het wel goed komen met de ziekte van Tineke, zou ze inderdaad een pittige tante zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:43

  Ze hebben zich behoorlijk vergist in de nieuwe inwoner ze wilden iemand die schoon zal maken maar ze veegt met jullie de vloer met jullie
  Tineke is ziek heb het idee van heimwee en dat is heel erg ze hebben haar niet voor niks dat hok gegeven was lekker rustig voor hun maar als de bewoners eerlijk zijn vertellen ze haar de waarheid want dit kan alleen nog erger worden ze gaat der eigen alleen nog zieker voelen ze voelt het gerust wel dat de bewoners haar niet meer mogen.
  De volgende stemronde moeten eens goed na gaan denken wie ze erbij nemen iemand die sterker is dan een persoon als Tineke .

 2. adriana46 at 19:14

  Hm ik dacht in de 1e instantie dat Tineke een pittige tante was. Hoe meer ik haar in beeld krijg, des te meer zakt deze aanname verder af. Ze kwam Utopia binnen met de grootste plannen. Bijna iedereen bracht voor haar de stem uit. En wat zien wij nu. “een hoopje ellende” waar de andere Utopianen ook nog zorg voor dienen te dragen (soepje maken etc.), nou daar zitten wij nu ook niet direct op te wachten! 🙁

  Weet je, ik denk dat heel dat “ziek” zijn gerelateerd is aan heimwee. Haar (ik dacht 3e kleinkind) wordt binnenkort geboren. Toen ik dat destijds las, dacht ik meteen, waarom in Godsnaam wil zij in Utopia.

  Tineke heeft vast niet goed nagedacht. Ze wil (heb dat ook “ergens” gelezen) in april eruit gestemd worden. Ikzelf hoop dat ze er uit vrije wil per direct uit gaat, dan krijgen wij een nieuwe inwoner vanuit de regie. Dat is beter dan dan stemmen uit 3 kandidaten, dat kan over ruim 1,5 maand weer. Maar nu even Talpa/JdM zorg voor goede kandidaten, jullie hebben de mogelijkheid zo de nieuwe Utopianen erin te plaatsen. Zorg voor wat kwaliteit! Goed voor de kijkers en het verhoogt de waarde van Talpa in het algemeen. (ook leuk voor ITV)

  Ja lezers van deze site:

  Kijk vanavond 22:30 uur naar RTL4 – the late night show, daar komt
  John de Mol zelf in het programma met de mededeling dat Talpa verkocht is voor 500 miljoen Euro. JdM houdt nog 8 jaar belangen bij Talpa/ITV en de waarde kan in die 8 jaar oplopen naar 1,1 miljard. Leuk appeltje voor de dorst/leuke pensioensvoorziening voor John (die wordt het komende jaar 60 lente’s “jong”). 🙂

 3. Marjolein at 18:24

  Ze mag dan ziek zijn, maar is wel in staat de lakens uit te delen, ze wil in de zon zitten, er wordt een stoel gehaald en zit in de zon. Wilco moet een bankje maken, voor in de zon, want hij heeft toch niets te bouwen.
  Lachend zegt hij, had ik Danny maar gehouden, maar dat zei Mark ook tegen Nicole, en Nicole was het er mee eens.
  Wederom een foutieve keuze, ze staan allemaal schoon te maken, te wassen, en eten te koken.
  Het wordt alleen maar erger in Utopia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *