Joey vindt Wilco een rat en slang

Joey vindt Wilco een rat en slang

Joey gaat het gesprek met Wilco aan waarom hij niet in het doeners groepje is opgenomen. Al snel wordt duidelijk wat Joey ervan vindt.

Wilco zegt dat er een aantal mensen Joey niet wilde hebben, Tineke bijvoorbeeld. En toen zei ik gelijk dat je dat dan bespreken. Daarom ging ik het gesprek ook met je aan antwoordt Joey. Er zit niks achter gaat Wilco verder. Dat denk je elke keer bij mij. Joey zegt tel het bij elkaar op, jij bent niet de meest recht voor zijn raap en overleggen. Jij misschien niet maar dat is wat anders, ik overleg niet met iedereen antwoordt Wilco. Volgens Joey is Wilco veranderd vanaf januari, en heeft bepaalde mensen waar hij vanaf toen niet meer mee overlegd. Wilco benadrukt dat hij dat niet heeft en zeker niet met Joey. Wilco vindt het wel raar hoe Joey over hem denkt en volgens Joey lokt hij dat zelf ook een beetje uit. Joey zegt dat iedereen zijn ding kan doen maar als mensen buitengesloten worden door een groepje van 8 mensen die niet de hardste werkers zijn kom ik het liefst voor de groep op. Volgens Wilco zijn er wel meerdere dingen waar Joey zich druk om maakt, ook Colinda. Joey zegt dat Wilco lekker zelf moet weten wat hij wil doen. Maar op het moment dat je zegt als masterplan B iets met Colinda gaat beginnen om Patrick eruit te krijgen gaan mijn haren overeind staan. Dat is puur gein geweest aldus Wilco, en dat het dan gebeurd is is weer iets anders. Volgens Joey is veel niet zo bedoeld, maar bouw lekker met de hele groep. Wilco concludeert dat Joey zich buitengesloten voelt. Ik wil met zijn vijftienen een Utopia neerzetten antwoordt Joey. Ik kom met je in gesprek omdat je een groepje vormt, sluit geen mensen buiten dat is onnozel. Zet het lekker door, wordt er gelukkig in. Ik red mij prima en heb niet het idee dat ik ergens bij wil horen. Als het sneaky wordt hou ik niet van. Ik wil er echt niet bij horen! Je wilt overal vanaf weten herhaald Wilco nog eens. Je ziet mij gewoon als slang of zo iets. Ja antwoordt Joey, tel het bij elkaar op Wil! Iets is een rattenstreek als je een groepje vormt achter een team om. Het gaat me erom dat we met zijn allen een Utopia neerzetten, en ik neem aan dat je het ook wil dus doe dat dan ook. Volgens Wilco moet Joey het rattige idee weg halen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Detje at 21:25

    Wilco moet zelf ook eens gaan WERKEN i.p.v. onrust te stoken. Wat is die man geslepen. Jammer dat niet iedereen dat ziet. Hij maakt het programma er niet leuker op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *