Mark en Nicole zijn Tineke beu

Mark en Nicole zijn Tineke beu

Nadat Mark een duik in de Utopia vijver genomen heeft neemt hij plaats naast Nicole. Al snel gaat het over bewoner Tineke. Ze lijken haar een beetje beu te zijn en spijt dat ze voor haar hebben gekozen.

Ze hebben voor Tineke gekozen omdat ze dan de loods op orde zou kunnen brengen, het huishouden zodat de rest andere projecten konden starten. Echter was dat maar van korte duur, ze stortte in en werd ziek. ZIk kan daar altijd moeilijk mee omgaan. Ik ben meer van het verzetten. Kom op zeg, je hoeft niet zoveel te doen, maar wees in ieder geval aanwezig aldus Mark. Op deze manier laat ze zich maar weinig zien en begint ze straks weer overnieuw antwoordt Nicole. Bij mij heeft ze ook krediet verloren. Ik heb voor haar gestemd omdat ze Patrick naar huis zou sturen. Ook heeft ze de twijfels of Tineke wel zo ziek is en is die betutteling een beetje beu. Mark heeft ook zijn twijfels zo blijkt wel uit het geen wat hij zegt, Op dit moment zit ze in de zon met haar zonnebril. Zo beroerd als ze zich voordoet is het dus niet. Ik snap dat ze ziek is, maar voor iemand die ziek is heeft ze altijd wel een woordje klaar! Die tetter houdt ze maar niet dicht! Ook zijn de twee het erover eens dat straks niemand de nieuwe bewoonster meer serieus neemt. In hun ogen hebben ze dus een verkeerde keuze gemaakt, hoe denken jullie erover?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. bart at 19:21

  Eigen schuld.
  Moet je bij het beslissen wie er van de 2. Nieuwe naar huis moet .
  Niet blindelings ervan uit gaan wat ze beloven.
  Zij hebben de verkeerde beslissing genomen en zitten nu met een koningin op gescherpt.
  Zij kan beter met koning Wilco meegaan passen precies bij elkaar.
  Draaien de hele boel om En geven anderen de schuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *