Gio en Joey waren bezig met een grap

Gio en Joey waren bezig met een grap

Het is bijna 1 april en om alvast in de stemming te komen hebben Joey en Gio een grapje uitgehaald. Dit keer is de wellnes van Colinda het doelwit. De heren gaan bewapend met een kuip vol water en plastic bekertjes aan de gang. Wat deden de heren midden in de nacht? De bekertjes werden gevuld met water en vervolgens overal waar er dan ook maar plek was neergezet. En dat is een hoop werk, de grappenmakers zijn tot ongeveer 2:30 bezig geweest om alles vol te zetten. Ondertussen hadden ze wel genoeg lol. Wilco heeft de grap al op tijd ontdekt als hij in verband met zijn rug op de massagestoel wil. Hij kon er wel om lachen en boven wonder weet hij een pad te maken naar de stoel. Vanmorgen heeft Gio weer trouw de koeien gedaan na weinige uurtjes slaap. Hoe zou het verder aflopen? We houden het in de gaten!

Bekertjes grap

Wilco ontdekt grap

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *