Ook in Utopia stormt het!

Ook in Utopia stormt het!

Langzaamaan ontwaakt de loods, de bewoners hebben vannacht slecht geslapen. De storm die over Nederland trekt brengt redelijk wat herrie met zich mee wat in de loods nogal goed te horen was. Ook in Utopia stormt het! En wat resulteert in stormschade, zo zag Wilco midden in de nacht al stukken kas voorbij vliegen. Vanmorgen was Chris al op tijd om de schade te bekijken. Een gat in de grote kas en de kleine kassen hebben het ook niet echt overleefd. Chris kan zich de komende tijd op herstelwerkzaamheden richten. Maar wat hij gaat doen met de kleine kassen is nog niet duidelijk. Hij vraagt zich af of hij de kassen weer dicht maakt of open laat aangezien dit weer nog wel even aan blijft houden. En is vanzelfsprekend niet blij, maar je doet niks tegen moeder natuur!

Voor diegene die Laura mist kan dat goed kloppen, zij is bloed laten prikken. Dit naar aanleiding van de vage klachten die ze heeft, trillende ledematen waar we eerder over schreven. Mocht ze hier nog iets over loslaten zullen we je ervan op de hoogte houden.

Storm in Utopia

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *