Colinda ontdekt wellnes grap

Colinda ontdekt wellnes grap

Wilco is ondanks zijn rust druk bezig in de wellnes. Hij heeft besloten om haar een beetje te ontlasten. En ruimt ondanks zijn zere rug wat bekertjes op.

Ivan komt even kijken en lacht zich kapot als hij de grap ziet. Ze zijn echt gek hoor! Eigenlijk moet Colinda dit ook even zien. Wilco zegt dat als Colinda iets wil gaan doen ik het wel even op ga ruimen. De tijd is gewoon slecht omdat ze zich zo beroerd voelt. Ze heeft ze een flinke blaasontsteking en heeft de halve nacht wakker gelegen. Verder is het wel een leuke joke! Wilco stelt voor met Ivan om alles op te ruimen en Colinda niet op de hoogte te brengen. Maar bedenkt zich weer, ik zal niet alles weghalen maar het moet wel een beetje gangbaar gemaakt worden. Hoe het dus precies uit zal pakken is nog even afwachten.

Wat later gaat Ivan kijken bij Colinda die zich erg beroerd voelt. Hij vertelt dat Wilco de boel aan het recht trekken is en dat er een grap uitgehaald is. Als Colinda vraagt wat er aan de hand is lacht Ivan. Moet ik komen kijken vraagt Colinda, Ivan bevestigd het. Colinda doet vervolgens haar pyjama en jas aan en loopt richting de wellnes. Ohh jeej zegt Colinda verbaasd, wat is dit nou?! Wilco denkt dat Ivan dit gedaan heeft. En Colinda vind het echt heel “fijn”. Ook Wilco is benieuwd hoeveel bekers erin staan en hoe de grappenmakers en aan komen. Volgens Colinda is het heel makkelijk wie het gedaan hebben. Ik moest vannacht naar de ZK en zag 2 batterijen niet. één en één is twee, ik ben niet gek! Maar wel een leuke grap! Wilco zegt dat de beste wraak is om alles op te ruimen er er niks over te zeggen. De bekertjes bewaren en hun kamer een keer vol zetten. Maar leuk zegt Colinda, het houdt je bezig! Ik ga eerst even een sigaretje doen en daarna opruimen.

Wilco ruimt wellnes grap op

Colinda ontdekt grap

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *