Colinda kan haar werkzaamheden niet meer doen

Colinda kan haar werkzaamheden niet meer doen

De beker grap van Joey en Gio vond Colinda wel leuk. Echter is er wel een probleempje zo vertelt ze later aan LauraB en Joey. Ze kan haar werkzaamheden nu niet meer doen…

Colinda legt uit dat paragnosten met verschillende elementen werken. Zo ook met water, maar teveel water zorgt voor toename van demonen. En nu kan ik dus niet meer werken, wij zijn niet voor niets bang voor waterschade. Ik moet de wellnes en jullie nu allemaal reinigen, en dat moet met gele salie. Joey neemt het ook uiterst serieus en wil er wel mee helpen. Colinda benadrukt dat er shit kan ontstaan. Mensen kunnen ervan ziek worden en allerlei andere zaken. Als je er aarde in had gedaan dan was het beter geweest voegt ze er met een lachje aan toe. Vanavond komen er mensen en één iemand komt wel vaker

LauraB vraagt of de storm ermee te maken kan hebben. Nee antwoord Colinda, ik had er ook al over gedroomd, dat is het ergste. Joey heeft zijn koffie en zegt je hebt lucht, water en vuur en aarde. Hoe kunnen we het oplossen? Het in de fik steken antwoordt Colinda en dan zout erover maar dat gaan we natuurlijk niet doen. Ik moet nu alles reinigen, mijn bol en alle producten die er staan. Joey benadrukt dat het niet de bedoeling was. Hoeveel salie heb je nodig vraagt Joey. Drie bosjes antwoordt Colinda, demonen kunnen heel veel. Ze gaan proberen mijn werk te verstoren. Colinda moet weten wie erbij betrokken waren. Joey antwoordt Gio, LauraB, Laura en ik. Ik denkt dat we er 8 moeten halen. Maar wat gaan we dan doen? Colinda antwoordt eerst het water opruimen en goed drogen, dan bel ik Anita misschien dat zij met mij wil zuiveren vanavond. En wat jullie in de gaten moeten houden is niet een al te droge mond krijgt en suizen in je oren. Als het in één keer lukt dan duurt het 1,5 uur. Maar ik ben nu niet lekker en zit niet goed in mijn kracht. Eerst moet de ruimte gereinigd worden, daarna jullie. En het ergste geval is als ik het niet gezuiverd krijg moet er een nieuw huis gebouwd worden. Als dat maar opgelost kan worden!

UPDATE: Het blijkt een tegen prestatie te zijn zoals Colinda het noemt. Kortom een grapje terug. Colinda wil alle bekertjes weer terug laten vullen met zand. Wilco vindt het een goed plan. Gewoon doen! Wordt vervolgd dus…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Druif at 14:59

  Las net ergens dat ze rookbommen plaatsen om col alsnog een hak te zetten, spannend hoe dit afloopt behalve de rook;)

 2. Petra at 13:20

  Heb lang geleden o.a. deze grap uitgehaald met een pas getrouwd stel….badkamer en toilet vol met bekertjes water. Zij konden er wel om lachen, maar ja ze konden de bekertjes natuurlijk gewoon omgooien, was toch in de badkamer!

 3. Mjo at 12:39

  Colinda: “Ik moet de wellnes en jullie nu allemaal reinigen, en dat moet met gele salie”. Jaja, 1 aprilllllllllllllllllll

  Idd, een tegengrap dus van Colinda.

 4. anneke at 11:12

  Volgens mij houd ze ze voor de gek , zal ik wel leuk vinden.
  Wat ze gedaan hebben was ook leuk maar zal het nog leuker vinden als Colinda hun voor de gek hield.

  • adriana46 at 11:24

   Zo had ik het nog niet bekeken Anneke, maar mijn achting voor Colinda zal flink omhoog gaan als zij zo handig inspeelt op de grap die ze met haar uithaalden. Leuk, ik hoop dat het waar is. En dat Colinda ze zo een tegenzet geeft. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *