Joey en Ivan bedenken nieuwe grap

Joey en Ivan bedenken nieuwe grap

Het is bijna tijd voor een centraal (verslag zal uiteraard volgen), maar voordat dat gaat gebeuren wil Joey nog even met Ivan spreken. Hij wil namelijk nog een grap uithalen. En het is nog niet eens 1 april!

Joey neemt Ivan mee naar buiten en al snel gaat het over de bekertjes grap. Hij vertelt tot 3 uur bezig te zijn geweest. Alleen is er nu een probleempje want door deze actie heb ik de poort open gezet voor demonen en alles moet nu gereinigd worden. Ivan lacht zodra hij het verhaal hoort. Joey vertelt wat hij van plan is, het reinigen gebeurt met salie, een of ander kruiden takje. Daarna is het opgelost. Maar het kon ook door de boel in de fik te steken en zout eroverheen te gooien. Nu heb ik wat rookbommen omdat ik als grap het huisje van Chris wilde laten roken maar dit kan ik niet voorbij laten gaan. Ivan voelt al aan welke kant het op gaat en lacht wederom. Als we nou die rookbommen in de wellnes aansteken oppert Joey. Dan hebben we of de geesten zelf verjaagd omdat ik het aan jou vertelde en staan we buiten met fakkels. Of er is kortsluiting door het vele water. Ivan vindt het idee van kortsluiting beter, zelf de wellnes aansteken geloven andere nooit. En Chris ziet het toch wel roken, hij komt dan vanzelf. Uiteindelijk spreken de heren dus af om gewoon rookbommen in de wellnes aan te steken. Ivan zal een handje helpen en de heren bespreken alvast een route die ze moeten lopen zodat niemand ze ziet en lijken er volledig voor te gaan. Echter is het alleen nog even afwachten wanneer het plaats zal vinden. Wilco en Colinda zijn nog steeds bezig om alle bekertjes op te ruimen…

Colinda en Wilco ruimen op

Colinda en Wilco ruimen nog steeds op

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  • Manon at 18:23

   Dat dacht ik nou ook Coco! Beetje humor kan geen kwaad, anders wordt het inderdaad nogal saai..maar ach je hebt er altijd van die zure mensen tussen!

  • Manon at 17:21

   Nou nou wat leuk dorina! Kinderachtige reactie zeg.. Chris lekker met rust laten, de enigste die iedere dag keihard staat te werken en zich met niemand bemoeit!! Vond het wel een leuke grap, en Marja er is helemaal niets kapot dus wat zeur je nou!!

 1. coco at 15:11

  Marja zie jij nou nergens de grap van in … kom op zeg … rook bommen krijg je rook van en geen vernielingen of schade …. maak toch niet overal een drama van anders ga ik jou Tineke noemen ouwe zeur

 2. Marja at 13:19

  Wat een misselijke grap. Rookbommen, is het eindelijk allemaal klaar proberen ze het weer te vernielen. Dat noemen ze een grap

 3. adriana46 at 13:15

  Leuk, deze humor mag ik wel. Ik denk wel dat Colinda in de grap trapt en dat ze wat in paniek zal raken. Leuk! Ik hoop dat er ook een filmpje geplaatst zal worden van de reactie van Colinda.

 4. anneke at 13:14

  De bekertjes was wel leuk maar om een rook bommetje te gooien is weer wat anders ,ik denk dat Chris dat niet echt leuk vind omdat hij daar slaapt .
  Maar ik zie Colinda en Wilco op ruimen stom had het hun laten op ruimen dan straf je ze ook,
  maar o wee als er bij hun een grap uitgehaald wordt dan vinden ze het niet leuk, maar het is nog geen 1 april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *