Het hele korte centraal van 31 maart

Het hele korte centraal van 31 maart

Tijd om weer wat te bespreken, ook dit keer wordt er weer van alles besproken. Hier lees je alle punten van 31 maart terug, en kun je zodra video(‘s) beschikbaar zijn alles nog eens terug kijken.

Opening centraal
Gabriëlle opent het centraal. Dit centraal gaat over dromen en het vullen van het dromendoosje. Iedereen mag een droom op papier schrijven en vanavond wordt er een lootje getrokken. Deze droom gaat de groep proberen te vervullen, het mag alleen geen geld kosten. Ook mag de droom geen dag vullend programma zijn.

Hoeveel dromen?
LauraB is voorstander van het idee om de doos elke week aan te vullen met nieuwe dromen. Zo wordt de kans steeds groter dat je droom in vervulling gaat.

De droom is…
Met zijn allen in het bos slapen, ’s ochtends samen de koeien doen en daarna allemaal het zwembad in. Dit is de droom van Gio. Het was de droom van Jimmy en Gio wilde dit samen met Jimmy doen. Alleen Jimmy moest naar huis, maar Gio wil zijn belofte wel nakomen. De storm maakt enkele Utopianen behoorlijk bezorgt. Gio wil alles best voorbereiden en hopelijk wordt er vanavond in het bos geslapen.

Code Oranje
Code oranje is afgegeven in Nederland en Tineke gaat niet in een bos slapen wanneer dit het geval is. Gio gaat strobalen neerleggen en misschien kan het camouflagenet van Ivan gebruikt worden.

Het gaat door
De groep lijkt enthousiast te worden van de positiviteit van Gio en besluiten allemaal samen in het bos te gaan slapen. Daarna sluit het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. adriana46 at 20:15

    Spannend zeker met dit weer (code oranje), wel heel leuk, komt goed voor het samenhorigheidsgevoel. Misschien valt het met de storm voor vanavond wel mee. Hier in het Zuiden is de storm – na toch een heftige stormachtige dag – inmiddels gaan liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *