Het centraal van 6 maart

Het centraal van 6 maart

Het is al even geleden dat we een bericht geplaatst hebben we hadden naast Utopia volgen nog iets anders te doen maar we zijn er weer! Tijd voor een centraal! Hier lees je alles wat besproken is door de bewoners op 6 maart. Ook kun je het centraal terug kijken in onderstaande video’s.

LauraB opent het centraal voor 2 dingen, de 80’s & 90’s party die vanavond is. We hebben een taakverdeling gemaakt:

Bar: Gio en Tineke
Garderobe: Joey en Nicole
Runners: Ivan, Joey en Gabriëlle
Merchandise: Gaby en Colinda
Le Luifel: Mark (Wilco heeft een vrije dag)
Foto’s / Shotjes: Naomi Rondleiding: Chris

Vanavond doet Chris de rondleidingen, dat kost 2 euro en maximaal 35 personen. Ik bind ze aan elkaar vast met tape. Voor vanavond zijn er 73 kaarten verkocht, en er is een playlist gemaakt met de box die we hebben. Ook mag er bij de dj verzoekjes ingediend kunnen worden. Van  te voren moet de woonkamer leeg gemaakt worden. Niet alles hoeft leeg, omdat we niet met zoveel man zijn. De bar komt wat dichterbij. Dit gebeurd vanaf 16:00 wordt er opgebouwd, Gio en Joey zetten de bar klaar. Podium verzorgen de runners. De aankleding wordt verzorgd door Gabriëlle en mij. Dweilen doen Gaby en Naomi. Garderobe klaar zetten doen Nicole en Laura. Merchandise en muntjes verzorgen Bjorn en Ivan. Nicole geeft aan dat ze vanavond wat dingen moet maken en druk is. Laura besluit het alleen te doen.

Gaby maakt nog reclame voor het Watoto kinderkoor, kaarten zijn beschikbaar en wil graag dat morgen om 9:00 alles opgebouwd worden. De stoelen arriveren ook binnenkort. De voorstelling zelf begint om 11:30 tot 13:00. Ook vertelt Gaby over MC Prophet met een professionele choreograaf. Het was super leuk, heb veel kunnen leren. Volgende week komen de dansers dan kan ik ze de choreografie aanleren. De clip zelf wordt buiten Utopia opgenomen en dan komen ze nog een keer optreden. Gaby danst zelf niet in de clip, ze leert de dansers het aan. Gio oppert het idee om van zichzelf een filmpje te maken wat in de clip verwerkt gaat worden. Gaby vind het een leuk idee en gaat het vragen.

Tineke wijst op het schoonmaakrooster, en Ivan wil daar later op terug komen.

Joey vertelt dat er een budgetcoach geweest voor handvatten. Joey benadrukt dat als je goedkoper gaat eten het niet ongezonder is. Er moet altijd brood, zuivel en groente zijn. Alle boodschappen worden nu gecategoriseerd. Iedereen kan aangeven wat hij of zij nodig heeft voor evenementen. De komende 2 dagen gaan we koken van het geen wat we hier nog hebben liggen. Maandag ga ik een rooster maken wat we dagelijks gaan eten om daar de inkoop op af te stemmen. De kistjes gaan oke, vanmiddag gaan de boterhammen erin. Het word lekker eten maar net wat meer bezuinigen. De coach heeft verschillende dingen aangekaart, je zou een vega dag kunnen doen. LauraB vind een vega dag wel een goed idee, één dag geen vlees eten. Joey wil niet perse een vega dag inplannen maar kan er rekening mee houden. Wat ook belangrijk is is 3 maaltijden per dag aan te houden. Het avond eten doen we gezamenlijk. Ook houden we bij wat we allemaal uit geven.

Ivan wil er even op inhaken, Joey heeft de inkoop op zich genomen. Maar we zijn hier met 15 mensen, als hij om hulp vraagt wees dan ervoor bereid. Hij heeft niet alle kennis van koken bijvoorbeeld. Tineke vind het een goed idee om alles wat over blijft in de vriezer te  doen. We gooien niet veel weg aldus Joey en we moeten er even op letten.

Laura heeft goed en slecht nieuws, de sweaters zijn uitverkocht. En het slechte nieuws is dat ze dus niet op de markt zullen zijn. Er is bijbesteld zodat iedereen daarvan op de hoogte is. Mark en ik hebben gelijk 1500 stuks bijbesteld. We kunnen er 6 op de markt verkopen, op is op.

Ivan begint over het schoonmaakrooster. We gaan 2 x in de week schoonmaken en vandaag is de eerste dag. En de taken worden vervolgens verdeeld. Ook is er muziek tijdens het schoonmaken. Het is een combi schoonmaak, de opbouw wordt ook gedaan! Om 19:00 komen de gasten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *