Utopia nieuwtjes 6 maart

Utopia nieuwtjes 6 maart

De Utopia nieuwtjes van 6 maart vindt je gedurende dag hier terug. Alle kleine gebeurtenissen zetten we op een rijtje zodat je niets hoeft te missen!

  • Vanmorgen zijn de voedsel kistjes in gebruik gegaan. Gio verdeeld het eten en Tineke controleert het. Gio probeert her en der wat voor elkaar te krijgen maar daar trapt Tineke niet in! Zie video.
  • In het centraal schreven we er al over, de budgetcoach is langs geweest. Joey vertelt over de bezuinigingsplannen en de mevrouw heeft door deze grootste plannen dan ook niet veel aan te vullen. Wel heeft ze een kleine toevoeging en benadrukt dat wanneer je voedsel zelf produceert denk aan soep of pastasaus  je veel voordeliger uit bent. Verder zou ze het prettig vinden als er bij het indelen van eten voor het rantsoen goed wordt gekeken naar de inspanningen die iemand doet op een dag. Het is namelijk wel erg belangrijk dat mensen die zwaar werk doen, genoeg koolhydraten binnenkrijgen.
  • Joey neemt zijn taak uiterst serieus en begint met het herindelen van de horeca keuken.
  • Nicole is druk bezig met het maken van yoghurt.
  • De loods is alweer aardig schoon, de muziek gaf de bewoners een lekkere oppepper!
  • Ondanks de conflicten over de dj set gaat Bjorn toch de muziek verzorgen, zal hij afgaan waar hij eerder al over sprak?

Uiteraard vullen we dit bericht nog aan. Kom je regelmatig even terug? Volledig op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter en Facebook!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *