Wilco zijn drive is weg

Wilco zijn drive is weg

Het lijkt niet zo goed te gaan met Wilco, en lijkt een negatieve bui te hebben. Ook Mark is dat opgevallen en gaat het gesprek met hem aan. Wilco zijn drive lijkt weg te zijn zo zegt hij.

Wilco zegt tegen Mark dat sinds Patrick weg is hij zijn drive kwijt is. Hij nam altijd de beschermende rol op zich om die mafketel van andere weg te houden. Nu is hij weg en is de drijfsfeer er ook niet meer. Wilco geeft verder aan dat hij moeite heeft met de groep. Mensen maken zich mooi voor een centraal, een tv momentje en verder doen ze niets tot nauwelijks iets. Ook het vroege opstaan bijvoorbeeld. Ivan komt er inmiddels ook bij staan en het gesprek gaat verder. Voor zo lang het duurt want we krijgen voor de verandering een streamlock in beeld. Eenmaal terug zegt Wilco dat er niets meer in zit. Ook Joey die het eten gaat samenstellen die van te voren zegt dat hij alle kistjes leeg gaat vreten. Het is een poep systeem. Mark denkt dat het experiment ook niet lang aan houdt. Ook hebben mensen al sigaretten ingekocht aldus Wilco. Het is niet realistisch meer. Nee antwoordt Mark, elk experiment dat wordt… STREAMLOCK!

We hebben weer beeld, er zit geen schot in verleden maand en nu aldus Wilco. Maar andere dingen worden wel opgestart. Mark snapt het wel, zo is hij gisteren naar Nicole gegaan om haar te wijzen op het cordwood huis. Maar ze was bezig met de voedselkistjes. Volgens Wilco scheurt dat ding uit elkaar en kun je overnieuw bouwen. Je mag om hulp vragen dan kom ik wel helpen. Echter doet ze dat niet. Mark snapt Wilco wel maar hij rekent mensen er nu op af. En wederom een streamlock… Volgens Ivan komt het door het bouwen en de rest zit gewoon stil. We zijn daar niet op kapot gegaan maar omdat er niets binnen komt. Die lijn komt er niet, andere mensen horen er mee bezig te zijn we zijn met zijn vijftienen. Volgens Ivan gaat Wilco te hard, je kunt niet van iedereen verwachten dat ze ondernemend zijn om iets te gaan doen. Daar zijn wij dan voor om die mensen support en ondersteuning te geven. Bij die mensen zit er gewoon niets in aldus Wilco. Volgens Wilco moet je ze daar mee helpen. Wilco zegt er geen zin in te hebben, dat doet hij thuis ook. Dit is niet mijn Utopia, alles draait op de camera’s. Het geklaag gaat nog even door en Wilco heeft volgens ons wel een punt. Maar kan hij zijn negatieve bui ombuigen en er iets mee gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Victoria at 14:40

  Hij mist zijn agressie-speeltje Patrick. Op hem kon hij zich naar hartenlust afreageren. Walgelijke rat, die Wilco. Om Colinda geeft hij ook 0,0. Echt weggaan hoor!!! Het stuk slaan van Patrick’s troon op het laatste moment zegt genoeg over hem. Het laagste allooi. Opgeruimd staat netjes. Kan niet wachten tot hij zelf over de muur gegooid wordt.

 2. jolanda at 18:49

  IK heb niet gescholden , niks verkeerds gezegd zal eens een klacht indienen beetje raar om dingen er gewoon niet op te zetten terwijl je je netjes aan de regels houd Hahaha vrijheid van meningsuiting waar dan ???

 3. Luuk at 17:10

  Haha rare man die Wilco. Ik weet ook zeker dat het zometeen klaar is tussen Colinda en Wilco. Hij heeft haar puur en alleen gebruikt om Patrick op te fokken. Hoop dat hij er snel uit ligt. Heel zielig triest mannetje.

 4. bart at 16:20

  Ja de zielige Wilco ….
  Hoop dat hij gauw vertrekt.
  Hij heeft snollie alleen maar gebruikt tegen Patrick……
  Pffff wat een zielig figuur….
  Waarom steeds streamlocks…. Weten jullie dat ????

 5. coco at 16:03

  hahaha Wilco the Weirdo …. is van slag , Patrick is er niet meer….. wie is nu aan de beurt om zijn woede uitbarstingen op uit leven …. hmmmm ff denken … dat zal Collie de snollie wel worden … daar heeft hij nu toch niks meer aan

 6. anthony at 15:51

  Snap het wel hij kan nu niet gelijk aan zijn volgende slachtoffer beginnen anders valt hij door de mand dat hij de spul is achter alle negatievitijd in Utopia

  Maar die wilco komt binnen kort weer terug met maar op

 7. Ruud at 15:40

  Wilco heeft het slecht (whahahaha) hij mist ze maatje Patrick gewoon………..en ze snollebol Colinda heeft hij ook niks aan

 8. Elly at 15:04

  Gaat die stakker toch lekker naar huis…..hij denkt dat hij de baas is in utopia.
  Wat een vreselijk naar mens is dat, hangt van manipuleren in elkaar. Bah, kwal.

   • Mjo at 17:29

    @Marja, als Wilco een vent met b*llen is, dan zegt hij er iets in het centraal van, maar dat zal hij niet doen, maar wel klagen bij z’n vriendjes (Ivan en Mark) en vervolgens de depressieve jongen uithangen. Gut wat zijn we (Wilco) toch zielig. Niet dus, veel is z’n eigen schuld.

    Dat anderen volgens jou niet veel doen, komt ook doordat o.a. Wilco erg dominant is en te veel naar zich toetrekt en een zeer uitgesproken mening, die volgens hem als enige de juiste is, ook als anderen een ander idee hebben. Daarom bedenken velen zich wel een tweede keer.

    Ik vraag mij af, hoelang het duurt en wie het volgende slachtoffers is van Wilco.

  • David Brigham at 15:38

   Amen – weg met die . Het is al erg genoeg dat de lamlendige Redactie hem er steeds in laat zitten, na al zijn verbale doodsbedreigingen en fysieke bijlmoordenaarsgedrag (Utopia-Bay, Troon). Hij had Pat nodig om zich tegen af te zetten en daardoor nog wat te lijken, maar nu is ie gewoon de mislukte bouwkleuter. Laten we niet vergeten dat zijn bombastische “Bouwtopia” concept (December) de BV falliet heeft laten gaan (gym, vides, etc, — kostten zeer veel geld en levert niks op).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *