Ook Colinda heeft het zwaar

Ook Colinda heeft het zwaar

Eerder schreven we al over Wilco die de drive niet meer heeft. Maar Colinda lijkt ook niet erg goed meer in haar vel te zitten en bespreekt het met Tineke.

Colinda moet even haar ei kwijt en vertelt wat haar dwars zit. Er ontbreekt volgens haar motivatie bij de jongere bewoners, we hebben elkaar nodig, en dat vergeten ze soms wel eens. Ze ergert zich ook dood aan Joey, die de hele tijd doet alsof hij alles weet. Maar aan de andere kant weinig uitvoert. Wellicht vindt ze het niet fijn dat haar taken steeds over genomen worden? Wel is Colinda blij dat ze haar hart kan uit storten tegenover Tineke. Het is een zelfde dame als haar leeftijd. Tineke kan zich er ook wel in vinden, ook stoort ze zich aan de jonge bewoners die tot ’s avonds laat herrie maken. En ook hebben ze weinig initiatief, alleen Ivan is in haar ogen goed bezig. Blijkbaar zit het bij Tineke ook niet helemaal lekker, ze slaapt ook weinig. De volgende keer gaat ze de jeugd eens stevig aanspreken is haar plan. Als ze weer zoveel lawaai maken dan ga ik mijn bed uit en dan scheld ik ze helemaal verrot voegt ze eraan toe. Nadat Wilco en Tineke hun frustraties geuit hebben lijkt het weer goed te gaan. Maar voor hoe lang?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 00:14

  Ze wist hoe de bewoners waren en denkt nu dat ze naar haar luisteren er is zo vaak gezegd dat er na een bepaalde tijd rustig moest zijn het is misschien 1 of 2 keer goed gegaan maar ze zijn weer laat op daar kan ze niks aan doen
  Misschien kunnen de drukte makers feesten in het hok van Colinda

 2. Lisa at 17:39

  Ron,helemaal mee eens.De spil van het gesamenlijk conflict is en ja dan vallen die 2ineens in een gat.Ze vinden vast snel een ander om aan hun driehoeksconflict deel te laten nemen.

 3. coco at 17:33

  Tineke een beetje verzot op Ivan …. ?????? alsof hij zoveel doet …. met Tineke krijgen ze nog heel wat te stellen …let maar op mijn woorden , die gaat net als Wilco de dienst uit maken
  Collie snollie loopt als een kip zonder kop in het rond …die is een beetje de weg kwijt en klamt zich maar aan Tineke vast .. wat een mee loper

 4. Ron de Weijze at 17:23

  Met het wegvallen van Patrick is er het een en ander aan Wilco’s en Colinda’s motivatie veranderd. Ze hebben geen gemeenschappelijke vijand meer. En nu Tineke het op Wilco gemunt schijnt te hebben en dit ook bij Colinda bekend moet zijn, gaat laatste andermaal juist met haar toekomstige nemesis zoete broodjes bakken. Keep your friends close but your enemies closer. Nog nooit zo duidelijk dialectiek mogen aanschouwen. Niet dat ik het mooi vind. Integendeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *