LauraB spreekt Tineke aan op haar gedrag

LauraB spreekt Tineke aan op haar gedrag

LauraB heeft eerder al aangegeven dat ze niet zo’n goede klik heeft met nieuwe bewoner Tineke. Zo vertelde ze aan haar mede bewoonster Laura dat ze haar erg dominant vindt. Vandaag besluit LauraB iets met die gevoelens te doen en gaat het gesprek met Tineke aan. Echter verloopt dat gesprek niet helemaal vlekkeloos en LauraB kan het allemaal moeilijk verwoorden.

Terwijl de twee bezig zijn met de was zegt LauraB dat ze iets kwijt moet maar even moet bedenken hoe ze het moet zeggen. Toen jij binnen kwam hebben we het natuurlijk over de camping gehad en zo en toen hadden we vorige week dat gesprek met Lautje aan tafel. En toen begon je weer over de camping, ik vind het super leuk dat je zo ambitieus bent en wilde plannen hebt maar ik heb dat vorige jaar op gezet. En nu hoorde ik gisteren weer over dat paas verhaal waar maar een paar mensen van af weten, dat vind ik lastig. Jij bent echt een moeder type en dat vind ik echt heel leuk maar ik zelf heb geen moeder die me betutteld en bezorgd of zo. Vanessa heeft het ook gedaan en daar heb ik ook een tijdje over gedaan voordat ik dat accepteerde. Ook merk ik dat jij heel graag dingetjes over wil nemen maar ik wil ook graag helpen. Snap je een beetje waar ik heen wil? Tineke antwoord jij gaf zelf aan dat er na 15 maart niks meer te doen was. En toen kwam ik zeg maar met het eieren schilderen. Ik opper het en dat wil niet zeggen dat ik het allemaal wil doen. LauraB zegt dat het voor haar gewoon een beetje naar over kwam. En Tineke zegt dat het helemaal niet de bedoeling was. Dan moet je gewoon naar mij toe komen en zeggen dat dat plan er al was. Laura geeft toe dat ze het moeilijk vindt en bang dat ze tegen de borst stuit. Het gaat allemaal zo snel met wat je over neemt. Ik heb daar persoonlijk even meer tijd voor nodig. Ik vind het ook moeilijk om je aan te spreken. En af en toe hoor ik ook van die steekjes wat me dan niet lekker vind. Gewoon zeggen antwoordt Tineke. LauraB zal het voortaan proberen en gaat dingen eerder aangeven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. coco at 09:56

  water en brood … daar leren ze wel van …… Mark de zogenaamde boekhouder is hier eigenlijk de schuld van , die had al weken geleden de kraan dicht moeten draaien …wat is dat toch een waardeloze boekhouder , volgens mij is hij helemaal geen boekhouder

 2. maria at 20:54

  Jij camping opgezet Laura b ! Nou ik dacht het niet, dat heeft nl Marije gedaan. Tineke is door tastend wat ze daar eigenlijk niet meer zo gewend zijn. Inderdaad is Tineke niet op haar mondje gevallen. Maar wat moet ze daar dan…zoete broodjes bakken?Je kunt kritiek verdragen of niet. En trouwens Laura b heeft vaker van allerlei plannen waar dan weer niks van terecht komt of af maakt. Nou de tijd zal het leren.

 3. ah at 13:41

  Ja Tineke, Utopia begint nu echt. Mensen zullen ook aan jouw gedrag, uitlatingen, enz storen. Maar de (oude)Utopianen moeten de nieuwere ook de kans geven om zich te ontplooien. Vooralsnog het beste voor iedereen in Utopia.

 4. anneke g at 00:08

  Ze moet wel nieuwe dingen verzinnen en niet de dingen die er vorig jaar waren en die verzonnen zijn de oude bewoners over gaan nemen dat is hun ding en dat moeten ze zelf weer gaan doen
  Ze hebben voor dat ze er in gingen zelf nieuwe dingen kunnen verzinnen en kijken hoe duur en of het op te brengen valt maart ze nemen gewoon alles over

 5. anna at 19:40

  ze lijkt mij een gluiperd,niet oprecht….En als ze inderdaad zou aanpappen met die psychopaat dan vind ik het goed ook voor Colinda maar dan is ze ook niet kieskeurig

 6. Jan at 19:33

  Laat Tineke die luie dames maar eens achter de vodden zitten want dat wordt hoog tijd met name Laura B voert weinig uit in Utopia. Om het maar niet over wipkip Naomi en Gaby met haar vadercomplex te hebben.

  • juultje54 at 21:17

   Helelmaal eens vraag me af of ze in het echte leven ook van alles bestellen zonder een cent de makke als dit hun utopia is ????

 7. coco at 18:51

  Ik heb het al eerder gezegd Tineke gaat net al Wilco de baas proberen te spelen …en het komt al een beetje uit … volgens mij is Tineke toch anders dan dat zij der eigen in het begin voor deed ,,, een bemoeihal ,en een kattekop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *