Problemen rondom het 80’s & 90’s feest

Problemen rondom het 80’s & 90’s feest

Vanavond vindt het 80’s en 90’s feest plaats in Utopia. Echter zijn er wat problemen over de organisatie. Bjorn wil een dj set bestellen maar dat gaat niet…. Al snel volgt er een conflict tussen Mark en Bjorn maar ook met Laura.

Laura loopt richting Bjorn en zegt dat het over een uur sound checken is, die dj set huren is echt niet nodig hoor. Als het niet nodig zou zijn had ik het niet gezegd antwoordt Bjorn. Maar hoezo hebben we die box gekocht vraagt Laura door. Niet voor dit soort dingen aldus Bjorn, maar dit is te klein. Ik vind het bullshit zegt Laura, we hebben er geen geld voor. Volgens Bjorn gaat dat van de netto winst af. Laura loopt kwaad naar buiten en zegt tegen Bjorn dat hij alleen maar geld kost. Buiten loopt ze nog even te klagen, sukkel… Wat een flapdrol! Als ze op het bankje zit steekt ze een sigaret aan en al snel komt LauraB erbij zitten. Die gozer kost alleen maar geld herhaald Laura weer. We kunnen gewoon niets huren en hij wil altijd alleen maar geld geld geld. Hij denkt alleen maar aan geld. We gaan het ook niet doen! Ik draai op evenementen dit en dat, we zijn in Utopia. Doe het dan een keer goed en doe het met de dingen die je hebt! LauraB begrijpt het helemaal en er wordt nog even door geklaagd. Eenmaal binnen begint het verhaal weer overnieuw en Laura zegt tegen Bjorn dat ze het belachelijk vind. Bjorn antwoordt dat hij het gisteren met Joey besproken heeft. LauraB benadrukt dat het vorig jaar perfect ging zonder dj apparatuur, dit is toch zonde van het geld?! Bjorn vindt het prima, dat is jou expertise.. Laura onderbreekt haar en vraagt zich af waarom er weer geld uitgegeven moet worden als er geen geld is. Laupie wilde het zo en jij hebt haar gisteren aan het twijfelen gebracht. Ik ben met mijn zorgen naar Joey gegaan gaat Bjorn verder. Ik heb gezegd dit is het verhaal en het probleem. Hij zei ook dat we een dj set nodig hebben. Het moet nu via media player en zult altijd een stilte tussen de liedjes zijn. Regel het maar met LauraB, jij kost alleen maar geld antwoordt Laura. Dat is niet waar we verdienen er zoveel geld mee zegt Bjorn. Praat niet me me zegt Laura, meneer geld koster! Ga eerst wat neer zetten en dan past praten!

Vervolgens gaat Bjorn naar LauraB, onderweg zegt hij dan doen we het toch niet en dan zien we het wel vanavond. Bij Le Luifel legt hij het verhaal nog eens uit. Wij zijn van mening dat het nodig is en jullie niet. Ik ben voor mezelf gaan denken, voor mijzelf is het wijs om het niet te doen voor het feest wel. Laura wil de muziek gaan regelen, dus ik heb gezegd dat ik mijn handen van het dj zijn aftrek. Dat gaat niet zeg maar. We regelen geen verdere installaties en houden zoals het was. LauraB zegt dat Bjorn haar aan het twijfelen gebracht heeft en wil het feest tot een succes brengen. Bjorn zegt dat hij uit ervaring weet hoe het werkt. LauraB antwoordt dat hier ook een succes gemaakt kan worden. Volgens Bjorn niet, deze box is niet bestemd voor een feestje zoals ze vanavond geven. We maken het gewoon gezellig aldus LauraB en die box kan heel hard. Bjorn antwoordt dat ze dat vanavond wel zullen merken. Het is gewoon niet te doen, dan ga ik me vanavond neerzetten. Die zien mijn dan draaien en dat wordt een grote flop. Mark is er ook klaar mee en zegt gefrustreerd dat het niet om Bjorn gaat maar om Utopia. We hebben het geld en de middelen niet. Dat heb ik van de week ook al besproken, we gaan niks huren. Klaar! We hebben geen geld! We doen het op zijn Utopiaans, ophouden nou! Klaar! Lau gaat het doen en nou opzouten ik ben er klaar mee! Vier dagen geleden heb ik al gezegd dat we het niet doen en nu wil je doordringen! Weg wezen! LauraB vindt het raar dat Bjorn niet wil helpen omdat hij anders voor paal zou staan. Dat is niet zo aldus Bjorn. Op deze manier gaat het niet. Hij wil het beste voor het feest, en het spijt hem dat hij LauraB in twijfel heeft gebracht. Wel is hij bang dat het leuk wordt en hoopt dat de mensen terug komen op een ander feest. Volgens LauraB heeft de instelling van Bjorn geen zin om zich er mee te bemoeien. Het geluid wordt anders bij 100 mensen maar we gaan het doen zoals we het nu willen antwoordt Bjorn. Het wordt gewoon top aldus LauraB, we gaan er wat van maken. Uiteraard wordt er buiten nog over nagesproken tussen Laura, Mark en LauraB. Het drietal zijn helemaal klaar met de bewoner. Zo noemen ze hem onder andere baby Bjorn en gaat het geklaag nog even verder. Dit kun je in het onderstaand filmpje bekijken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. David Brigham at 14:38

  Misselijk, van de beide Lauras en Mark, geen enkele reden om Bjorn om niks zo af te branden. Daaruit blijkt maar weer dat het toewijzen van spanning aan 1 persoon (Ruud, Patrick) steeds weer een farce is, ze zijn allemaal even erg en zijn nu al weer op zoek naar een nieuw pispaaltje om eruit te pesten. En ZELF kosten ze alleen maar geld. Maar het ergste is: dat feest is gepromoot met Bjorn als DJ, dus om hem eruit te werken is gewoon klantenbedrog. Bezoekers moesten gewoon allemaal eens geld terug vragen…. En dat om maar 80 euro (de kosten van de huur van zo’n set). Foute zuinigheid.

 2. Helmie at 14:00

  Ga eerst eens wat waarmaken zegt de pot laura tegen Bjorn????? Sorry vreselijk mens laura: hij krijgt total de kans niet , hij wordt continu ondermijnd door jullie en vooral door die Laura’s en die homo Mark!!

 3. mikey****** at 13:56

  nou zeg, wat hebben jullie gelijk…..
  Dan een Colinda…Tineke…Gabrielle en Gaby en niet te vergeten Wilco….nee…dat is pas een stel waar je ver mee komt!
  Tjoh….wat denken jullie vreemd…die latere aanwas hebben het begin eb de armoe niet mee gemaakt maar vielen direct in de luxe…die kunnen niet terugdraaien!!

 4. Helmie at 13:40

  Fuck Laura de pot, zij geeft niemand een kans van slagen met haar gore grote bek!!! En Bjorn al helemaal niet, die krijgt totaal niet een kans van die fuck tato de pot Laura….

   • Helmie at 14:06

    Als je mij hiermee bedoelt mikey******???? Tja dat lucht zeker op. Ben nog netjes tegenover die lui in de loods….. Maar een gebrek aan woorden???? Mag jij zelf invullen toch!!

 5. anneke at 11:41

  Als die Laura vloekt is het sukkel bullshit en flapdrol en haar f woord de fout ligt altijd bij een ander en niet bij haar ze wil gewoon niet even luisteren kan ze misschien gelijk hebben maar luister wat hij wil vertellen
  Laura besteld toch ook haar spullen en dat kan wel elke keer nieuwe kleren is de voorraad dan al op maak dan eerst het oude op en bestel dan van het geld nieuwe

  • Helmie at 13:25

   Helemaal met je eens, Anneke!!! laura denkt dat ze net als Gio de baas is in Utopia.. Omdat zij beiden het er langste in Utopia zitten, net zoals die fuck Joey die denkt overal de baas over te kunnen zijn!!! Eruit met die 3 net zoals LauraB…… 4 personen die er vééls te lang in Uttopia zitten en alle 4 doen ze geen flicker daar in die loods of daar buiten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *