Heeft Chris vannacht beter geslapen?

Heeft Chris vannacht beter geslapen?

Gisteren ging het niet goed met Chris, helemaal niet goed zelfs. Hij kampte met een flink slaaptekort, zo erg dat hij blijkbaar zijn 24 uur aangevraagd had. Maar gelukkig kwamen de bewoners met een oplossing waardoor Chris deze aanvraag introk. Chris slaapt voortaan in de werkschuur van oud bewoner Patrick. Maar hoe heeft hij nu geslapen?

Vanmorgen zien we een vrolijker gezicht bij Chris dan dat het gisteren was. Hij geniet van zijn ontbijtje en een bakje koffie. Hij heeft genoten van de stilte vannacht en als hij het gesprek met Bjorn aangaat wordt dat wel duidelijk. Zodra Bjorn Chris ziet zegt hij Mogge Chris! Lekker geslapen? Ja aardig antwoordt Chris. Het was lekker rustig maar ik moet mijn bed nog wel even in de juiste richting zetten. Bjorn snapt het niet helemaal maar vraagt is dat belangrijk voor jou? Nou het was nogal koud vannacht antwoordt Chris. Hij had de kachel ook niet aan gezet vannacht waardoor het wat frisjes was. Gelukkig was dat het enige en start de tuinman vol energie zijn nieuwe dag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. bart at 11:32

  Ze hebben geen geld .
  En chris heeft het over dat hij de kachel aan moet zetten ?
  Laat hij lekker in de loods gaan liggen dat is stukken goedkoper.
  En anders moeten de andere maar rekening gaan houden met elkaar .
  Hoe bedoel je geld verspillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *