Joey voelt zich schuldig

Joey voelt zich schuldig

Utopia magazine zit vol met spelfouten, zo blijkt als Tineke nogmaals eens een kritische blik neemt op het blad. Niet alleen Bjorn voelt zich minder fijn Joey ook. Hij gaat het gesprek aan met Gabriëlle en vertelt waarom hij zich zo schuldig voelt…

Gabriëlle en Joey staan buiten te praten, als het gesprek om het Utopia blad gaat moet hij iets bekennen. Ik voel me guilty. Nicole, Ivan en Tineke hebben het blad ook grondig doorgelezen maar Joey heeft toen der tijd gezegd dat hij de verantwoording zou pakken als het op spelling aan zou komen. Echter blijkt het blad nog steeds vol te zitten dus de schuldgevoelens spelen hoog op. Ik vind niet dat je je lullig hoeft te voelen antwoordt Gabriëlle. Ik voel me lullig. We kunnen het alleen maar beter maken aldus hoofdredacteur Gabriëlle. Samen besluiten ze voortaan beter op de spelling van Utopia magazine te letten. En Joey stelt voor dat hij als eerste het volgende blad doorneemt en controleert. Daarna doet de rest dat nog eens. Gabriëlle vindt dat wel een goed idee en sluit zich er volledig bij aan. Probleem de wereld uit geholpen? Zo zie je maar krachten bundelen is zo’n gek idee nog niet!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Helmie at 05:36

    Wat een complete afgang zeg, ieder gek weet dat er een spelling controle op de pc zit en Joey die denkt de [directeur] te zijn zou dit op zich nemen!!! Schande en nogmaals wat een afgang!!!

  2. Bart at 01:20

    Tineke heeft de fouten niet geconstateerd. Zij zijn er door iemand op de markt op gewezen, dat die veredelde schoolkrant vol met fouten staat. Ik vind het niet zo gek dat er veel fouten in staan. Het wordt geschreven door een stelletje gasten die het Nederlands heel beroerd beheersen.
    Over het schrijven van een blad hebben ze te lichtvaardig gedacht. Dat is een veelvoorkomende fout die ze keer op keer maken en waar ze elke keer geen lering uit trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *