Update: is Ivan een romanticus?

Update: is Ivan een romanticus?

Update: is Ivan een romanticus?

In ons vorige bericht: is Ivan een romanticus? gaven wij al aan, dat wij dachten dat het “verhaal nog een staartje krijgt”. En ja hoor, jullie krijgen van ons deze zo vroeg in de ochtend!

Wij delen met jullie wat wij zien in het filmpje (later proberen wij dit filmpje toe te voegen) en horen want het filmpje is voorzien van een speciale sound op de achtergrond, zo’n sound als bij de film Jaws. De foto toont de dames die door de heren vriendelijk werden verzocht, keurig bij elkaar te gaan staan in de keuken. Er wordt veel en ook zenuwachtig gelachen. Ivan is hier degene die de speech voor de dames geeft!

---- 2e foto Ivan int. vrouwendag

Wij horen flarden van het gesprek. (Het is namelijk moeilijk te volgen, wie wat zegt, omdat allen in hun enthousiasme door elkaar heen spreken). Ivan houdt zijn speech, deze speciale dag, de 8e maart:  de internationale vrouwendag. Ivan vertelt dat dit een belangrijke dag is, (de vrouwelijke Utopianen laten een luid  gejuich laten horen). Volgens Ivan is deze dag gewijd aan de  vrouwen die voor het eerst opstonden in de 20e eeuw. De vrouwen stonden toen op voor hun rechten, op staan, op arbeid. (nu spreken de heren allen door elkaar heen, door al de kwaliteiten van vrouwen te benoemen). Ivan vervolgt zijn speech: “als teken van onze waardering voor jullie vrouwen, moeders, zusters, vriendinnen…. hebben wij iets geregeld voor jullie”, Laura merkt nog op: “eindelijk een stripper?”. Helaas misschien voor Laura, maar wat wij zien is een tafel vol met lekkers, waarop ook heel sfeervol kaarsen branden. Dan  is het volgens de heren tijd voor muziek en wijn.

 

-- de tafel te plaatsen

Een leuk gebaar van de heren binnen de poort. Wat vinden jullie van deze spontane actie? 

Blijven jullie de site in de gaten houden, wij zullen proberen later een filmpje te plaatsen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *