Bjorn voelt zich kut

Bjorn voelt zich kut

Bjorn voelt zich k*t nadat hij tijdens het centraal veel kritiek gehad heeft omtrent de organisatie van de Utopia markt. Vanavond laat bespreekt hij het nog eens met Ivan. Ivan gaat zich voortaan ook bemoeien met de organisatie van de Utopia markten.

Terwijl Ivan druk bezig is bij het cordwood “huis” van Nicole ziet hij Bjorn zijn kant op lopen. Hij vraagt hoe het met hem is. Nou k*t antwoordt Bjorn en helpt Ivan ondertussen met wat sjouw werk. Wat is er gebeurd vraagt Ivan door. Omtrent de markt is het antwoordt van Bjorn, dat mensen persoonlijk zijn. Er is me vandaag weer een hoop duidelijk geworden. Volgens Ivan moet je daar juist een beetje doorheen kijken. Als je het een te groot issue maakt gaat het aan je vreten. En op het moment dat het aan je gaat vreten gaat dat niet ten goede van jezelf. Bjorn antwoordt dat hij het wel een plekje kan geven en Ivan benadrukt dat je je anders gaat verliezen. Je moet het inderdaad een plek geven. Dat doe ik ook zegt Bjorn, maar ik kan er wel mijn conclusies uit trekken, simpel. Dat is ook goed aldus Ivan, alles wat hier gebeurd trek je meer uit. Daarom heb ik vanaf het begin tegen je gezegd kijk naar de centraals. Luister naar de mensen en hoe ze het zeggen. Ik vind het belangrijk dat je altijd doet wat je zegt. Bjorn antwoordt dat hij zichzelf aan kan kijken en zeggen dat hij dat doet. Dat niet altijd alles lukt wat je wilt is wat anders. Aha antwoordt Ivan, dat is inderdaad wat anders. Maar dat wat ik nu tegen je zeg. Het is maar één keer in het jaar 8 maart. Bjorn zegt het allemaal wel te weten. Ivan denkt dat Bjorn een fantastische jongen is. Je bent iemand met veel goede ideeën en de beste bedoelingen. De dingen die je zegt sta ik vaak 100% achter alleen heb je niet genoeg ballen om soms hard te zijn. Om mensen dingen te zeggen en op te dragen, dat heb je nodig. Je moet kunnen aanspreken, en dat kunnen we van elkaar leren. Je doet het voor de beste wil van de gemeenschap. Een evenement leider is ook een leider. Niemand is strenger dan een leider. Als je daar van af gaat wijken prima, maar dan moet je dat ook geanticipeerd hebben. Dan heb je dat geanticipeerd en dan ga je daar ook nog eens op spelen. Je hebt nu teveel op jezelf geroepen binnen een korte periode. Je vindt het moeilijk om te vragen en mensen om hulp te vragen. Ik heb dat niet, ik zie in jou kwaliteiten en in die van Gio. Ik zou heel graag die 2 kwaliteiten benutten. Daarom wil ik graag bij de organisatie van de markt zijn om er het een en het ander aan toe te voegen. Bjorn vindt het allemaal vervelend, het gaat anders dan het zou moeten gaan. Dat is voor ons en de situatie f*cked up. Ik zou harder moeten worden, om dat hier ook voor elkaar te krijgen. De twee babbelen er nog even over door, hopelijk krijgt Ivan Bjorn een beetje positief omgebogen en ziet hij de positiviteit ervan in. Is het besluit om Ivan bij de organisatie van de Utopia markten te betrekken goed geweest? Wij denken van wel!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *