Laura & Laura over de negativiteit in Utopia

Laura & Laura over de negativiteit in Utopia

Laura en Laura zitten te praten op hun wel bekende bankje. De twee bespreken de sfeer en de negativiteit in Utopia. De twee dames hebben het over vertrouwen die ze bij bepaalde bewoners wel hebben.

Laura zegt tegen LauraB dat ze van echte mensen houdt. Ik voel al snel als iemand echt of nep is. Je hoeft niet te blijven hangen in negativiteit maar de positiviteit opzoeken. Het gaat niet oplossen als er één rotte appel weg gaat. Er moeten meerdere weg gaan en dan is om de twee maanden te lang. LauraB vindt dat ook en Laura vind het zonde, de mensen met een grote waffel zijn het meest gemaakt. Die doen zo in de buitenwereld niet. Ik heb net als Mark een lijstje heeft waarvan ze weet dat die mensen echt zijn. Die zullen recht in mijn gezicht vertellen hoe het zit. Dat heb ik ook antwoordt LauraB maar een aantal mensen zijn echt… Ik heb ook iedereen wel lief onderbreekt Laura haar, iedereen heeft iets goeds en kwaad in zich. Maar het is de manier waarop. En gewoon de spelletjes spelen dat is niet top voegt LauraB eraan toe. Nee zegt Laura, als het je goed doet wordt het je kwalijk genomen. Perfecte samenleving? Nee! Het is gewoon heel veel afgunst, vorig jaar konden we elkaar mee gunnen. LauraB vind de dingen die er nu gebeuren bizar. Ach in de buitenwereld heb ik ook maar ene paar mensen die ik kan vertrouwen gaat Laura verder. LauraB antwoordt dat dat ook wel zo is maar met deze “kennissen” leef je wel samen. Ja zegt Laura, dus je moet heel goed weten wat je wel en niet tegen zo’n persoon. Tegen jou kan ik alles zeggen en dat is niet bij iedereen. Omdat ik weet dat die er waarschijnlijk iets mee doen. Het wordt al snel op een ander iets gebracht. We gaan gewoon lekker genieten en vrijdag lekker Ruth!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 13:05

  Mensen waar zijn we mee bezig in plaats je mening te geven over de bewoners wordt er gescholden op elkaar hou der nu mee op ieder geeft zijn eigen mening en scheld elkaar niet hier verrot
  En UTOPIA betekend volgens mij samen leven en de bewoners denken alleen aan hun eigen en hebben hun eigen vrienden en de een doet meer dan de ander en Chris is wel een vernieler maar ook een harder werker maar hij geeft wel om de mensen zo zie je maar hij staat zijn plaats af aan Tineke en Wilco is een eigenheimer die wil alleen wat hij zegt dat moet gedaan worden en die heeft volgers die geeft als er door Colinda gevraagd wordt zijn plaats af te staan voor een paar nachtjes dit niet te doen daar moet Chris maar weer de loods in had hij een plaats omdat hij daar niet kon slapen omdat de stelletjes het hem moeilijk maken hun maken het moeilijk laten we dat ook niet doen om tegen elkaar te gaan schelden
  Ik hou helemaal niet van onrecht maar ik vind dat in UTOPIA ze elkaar meer respecteren

 2. Tony at 06:49

  Als die 2 Laura’s nou eeens wat minder roddelen en meer hun handjes lieten wapperen.
  Staan ze tijdens die markt van een afstandje te bekijken wat Bjorn doet…nou dan doe je volgens mij zelf ook niet veel !
  En Laura Potje moet eens van een andermans post afblijven met haar grote kop.
  Ik snap niet wat zij bij de “Doeners”doet ……heel de dag praten over anderen, daar word je ook moe van hoor !
  Hoe is het met de studie van Gio ? Hij staat wel vroeg op voor de koeien, maar gaat na een paar uur weer lekker met Miss Vervelia onder de wol liggen…leuke studie …..

 3. lena at 02:30

  Wij geven onze mening joyce daarvoor is deze site gemaakt. En daarvoor zijn zij op tv en wij niet. Wat zij doen is gewoon gemeen en achterbaks. Het heet niet voor niks het roddelbankje van laura en laura. En sommige andere daar roddellen ook maar gelukkig zijn er ook veel recht voor zijn raap. En daarbij is er verschil tussen praten over iemand of praten over iemand bewust om mensen slecht te maken. En het laatste doen zij. En tegen laura zou ik willen zeggen de pot verwijt de ketel. Aangezien ze altijd zeurt over anderen en mensen dingen verwijt die ze zelf doet. Door en door gemeen. En constant mensen uitvragen om het vervolgens tegen je gebruiken. Nou joyce als jij en je omgeving dat ook doen prima. Maar in mijn wereld wil je met zoiemand niks te maken hebben.

  • joyce madarie zweers at 12:06

   tuurlijk mogen jullie je mening zeggen over hun in utopia , je hebt gelijk daar is deze site ook voor , en je heb ook in dingen gelijk , wat je zegt , maar ze doen het allemaal , collie en wilco net zo goed , ze doen het allemaal roddelen , hahahahah net als ons hiero op de site , we doen het ook roddelen over hun . daar is deze site voor , ik een groot fan van utopia , maar hoe het nu is daar binnen , utopia is hard achteruit gegaan , vergeleken hoe het vorig jaar was met de andere voor patrick en wilco , ze niet voor niks bankroet nu . en de lasten blijven komen .

 4. Ladybug at 20:09

  Hahahahaa lieve mensen maak je niet zo druk om die 2 geiten die het zo goed denken te weten. Een keer per 2 maanden iemand eruit vinden ze te weinig? Wat te denken van één keer per week? Is de hele boel ververst binnen 2 maanden. Lekker toch? Joyce, jij noemt Colinda schotse collie en ik moest zo lachen. Ze lijkt er echt op met dat hangende huil hoofd.Ach gossie ze heeft zichzelf ook niet gemaakt.

  • joyce madarie zweers at 12:15

   whahahahaahha , ze noemen haar collie , nou verleng ik de naam met schotse collie , alleen de echte is knapper en mooier en zo zacht en lief , om te knuffel gewoon .
   laatste tijd heeft zij haar gezicht op onweer staan en ze lijkt ineens 10 jaar ouder .
   ze lacht weinig tegenwoordig . meeste ligt toch aan haar zelf .

 5. joyce madarie zweers at 19:13

  laura doet wel niet zoveel , maar zij brengt het meeste geld op , met lafly en tattoe s en joey ook tattoe s , en de rest van de doenders brengt geen rooie cent op , werken in utopia oke , maar je moet geld binnen brengen , en de kipkorn dwerg ( de luifel ) wordt ook minder met de dag , 1 keer in de week die paar die komen op die dag eten , en op de markt . brengt ook niks in , en wordt ook steeds moeilijker om leveransiers te krijgen voor op de pof . hou er maar rekening mee , dat hun langzaam wegzakken de afgrond in , ook al doe je niet veel , maar je brengt wel geld binnen , mogen andere niks zeggen over hun , hoe hun het doen , maak niet uit ze doen het . geld is nodig , gabriella doet ook niet veel meer , maar als de magazine gaat lopen , met name als , komt er ook geld , en mogen hun ook niet zeuren . colinda brengt ook geen cent op , is ook over , geen evenementen zie ik .

 6. joyce madarie zweers at 18:57

  laat hun toch roddelen , de andere roddelen ook over andere , en wat doen wij hiero , presies het zelfde , we roddelen ook en geven ook onze mening over iedereen . toch?
  ik erg me ook over bepaalde mensen in utopia , maar ja . vooral over die kipkorn dwerg en die schotse collie , dus waar maken we ons eigenlijk druk om . ja oke , ik maak me alleen druk om die kipkorn dwerg en schotse collie . zulke laten je bloed koken , maar ik geef die meiden op het bankje gelijk , wat een sfeer , om te snijden.

 7. lena at 18:20

  Laura heeft het over zichzelf. Iedereen uitvragen en vervolgens misbruik van maken. Vraag me af of ze wel weet hoe nep en achterbaks ze is.

 8. Willy at 16:13

  Zitten ze weer, volgens mij doen die 2 ook niet veel, de tatoes schieten ook niet op zeg, ze roddelen wel over anderen over het niks doen ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *