LauraB in goed gesprek met Gaby

LauraB in goed gesprek met Gaby

Gisteren heeft LauraB Gaby nogal op haar punten gezet en duidelijk verwoord hoe ze over haar inzet dacht. Dit naar aanleiding van het mailtje wat ze ontvangen heeft over de choreografie die Gaby zou doen en uiteindelijk niet meer door gaat. LauraB vraagt in een goed gesprek of het allemaal nog goed zit tussen de twee.

Laura en Laura zitten op bed, ze willen graag een foto maken en vragen Gaby om hulp. Als de twee op de gevoelige plaat zijn gezet vraagt LauraB aan Gaby, wij zijn toch oké of niet? Natuurlijk zijn we oké antwoordt Gaby. Ik ga je eerlijk zeggen, ik was wel een beetje geschrokken van gisteren. Hoe het gesprek is verlopen maar ik blijf bij mezelf, ik heb niks tegen je. Je bent nog steeds een leuke meid. LauraB benadrukt dat ze het alleen maar zei omdat ze wilde helpen. En ze had haar graag willen helpen. Ik vond het echt jammer voor je dat het niet gelukt is. Dat is ook wel zo gaat Gaby verder. Wellicht had MC veel van mij verwacht, als een soort reclame bord of zo. Ik heb een mail gestuurd en ben benieuwd. Wie weet willen ze alsnog komen om een optreden te doen. Ik weet dat MC een heel lief persoon is. Maar alle mensen erom heen kijken heel zakelijk wat ik ook wel begrijp. Ik ben benieuwd naar hun redenen en dat wacht ik even af. Ik vind het heel lief dat je het aanbood, en was wel geschrokken. Ik ben wel gaan denken bij me zelf maar verder niks ehh… LauraB benadrukt dat ze haar graag mag en alle kansen gunt. Daarom heb ik het zo gezegd. Gaby zegt het wel te snappen maar de toon was wel een beetje uit de hand gelopen in haar ogen. Laat het lekker bij je eigen gevoel adviseert LauraB, ik merk dat bepaalde mensen elkaar op proberen te naaien. Ik zie ook dat je het goed bedoeld antwoordt Gaby, we kennen elkaar nu wat langer. Maar toen anderen iets over jou zeiden ben ik er wel over geschrokken. Daarom vroeg ik het ook aldus LauraB. Ik zie je misschien een beetje als mijn kleine zusje. Ik heb dat ook wel een beetje nodig dat mensen achter mij aan komen, dat vind ik juist goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 19:55

    Het Laura duo dat denkt alle wijsheid in pacht te hebben. De 2 valse vriendinnetjes zijn eigenlijk een steeds zieliger duo aan het worden.

  2. Druif at 15:16

    Inderdaad Gaby , blijf bij je eigen gevoel .
    Dat is meestal het goede gevoel .
    Die 2laura’s zijn zo vals als een hyena. En er zitten er nog meer in het land wat Utopia heet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *