Laura wil geld van Bjorn terug.

Laura wil geld van Bjorn terug.

Toen Bjorn Utopia binnenkwam had hij een schitterend idee voor voetbalclinics en de valentijn boksen. Laura wilde Bjorn, die erg enthousiast was, niet zijn kans ontnemen en was bereid hem geld te lenen, met nadruk op lenen. Echter enkele weken later bleek dat de clinics van Born niet echt een succes was. De reden daarom is, dat Laura benieuwd is hoe het zit met terugbetalen van de lening en wanneer zij het geleende geld terug kan verwachten.

Laura zegt tegen Bjorn, als ik me nu in jou zou verplaatsen en ik zou € 600,= van iemand hebben geleend, dan zou ik denken, oké, alles wat ik nu verdien, dat moet direct terug, en je hebt zelf gezegd dat je dit nooit zo in de buitenwereld zou aanpakken. Bjorn geeft antwoord en zegt, alles wat ik nu verkocht heb van spullen die ik van jou geleend heb, zoals maskers, de pakketten en uhhhh…. die dingen, die worden nog steeds verkocht, die uhhh… romantische boxen, die worden nog steeds verkocht. Alles heb ik genoteerd en jij zegt dat ik alles dan apart moet houden, tja, dat wist ik niet, ik wist niet dat het zo werkt. Laura onderbreekt hem en zegt, Ja, daar kan je het wel over hebben natuurlijk, ik ga zo snel mogelijk met Mark over praten want het geld moet zo snel mogelijk terug. Laura zegt dat ze het wachten een beetje zat is, daar heb ik niets mee, ik ben er een beetje klaar mee, al die verhalen van het eeuwige gelul, het aanpakken, het komt wel, effe kijken hoe we dit en dat gaan doen. Ik heb zo iets maak een plan en kom naar mij toe, dan weet ik ook waar ik aan toe ben. Bjorn zegt, maar de helft heb je al, althans dat is verkocht en ligt bij Mark. Laura daarentegen, heb je dat dan ook tegen Mark gezegd dan, Bjorn antwoordt met “Nee, dat moet ik nog zeggen”. Laura zegt nogmaals dat ze er een beetje klaar mee is met de verhalen dat komt wel en zo. Bjorn gaat nog even zijn kant van het verhaal uitleggen en na zijn pleidooi gaf Laura aan, geef mij nu eens het gevoel dat je daadwerkelijk ergens mee bezig ben, want praatjes vullen geen gaatjes.

Zou Bjorn nu op zeer korte termijn het geleende geld aan Laura terugbetalen kunnen betalen, of zouden er weer praatjes komen, waar Laura nu wel een beetje klaar mee is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *