Mark en Laura hebben onenigheid

Mark en Laura hebben onenigheid

Op naar het volgende puntje van chaos in Utopia. Dit keer tussen Mark en Laura als het over de inkoopprijs gaat van de hoodies.

Boven op de vide zitten Colinda, Mark en Wilco wat te babbelen en Laura voegt zich erbij. Ze hebben het over van alles, hoe kan er bijvoorbeeld weer geld verdient worden? Maar ook de lening die terugbetaald moet worden van Bjorn wordt besproken. Mark benadrukt dat de bv niet moeilijk gedaan zal worden als Laura een investering nodig heeft. Daarom heb ik ook eerst gevraagd of hij het opstuurt voegt Laura eraan toe. Volgens Mark gaat het er niet om wat hij opstuurt maar wat de inkoopprijs is. Dat weet ik ook wel zegt Laura, het gaat toch elke keer goed. Nee antwoordt Mark dat is het hem nou juist. Ja antwoordt Laura maar je kunt toch met hem gaan bellen en er dan zaken over doen. Ja zegt Mark maar de inkoopprijs is gewoon belangrijk, niet dat hij het opstuurt dat is iets anders. Ik wil eerst weten wat één cap kost. Bij de hoodies is het flink fout gegaan. Dat snap ik zelf ook wel antwoordt Laura geirriteerd. Waarom begin je dan over het opsturen vraagt Mark zich af. Jij begint tegen mij over de hoodies dat je daar bij bent geweest. We hebben samen die mail verstuurd en dat hij er iets anders van heeft gemaakt kan ik ook niks aan doen. Jij bent er bij geweest maar dat ontkent Mark. Laura is echt heel zeker, ik heb je erbij geroepen telkens als er mail was. Oke antwoordt Mark, dan ga ik nu bellen en wil ik een correctie van 3 euro per hoodie. Mark gaat de telefoon halen en loopt de vide af, Laura schreeuwt hem nog na: F*cking korsakov krijg je! Alzheimer!

Laura benadrukt bij Colinda en Wilco dat ze er altijd Mark bij haalt als het om geld gaat. Nu komt hij gewoon met een slap verhaal. Als Mark gebeld heeft komt Laura erbij zitten. Als Mark Laura wat rustiger gemaakt heeft legt hij het volgende uit. Ik heb er het eerste gesprek bij gezeten, toen gaf hij een indicatie. Dus niet de werkelijke inkoopprijs. Ook is zeefdruk of geborduurde extra geld. Daar hebben we nooit een prijs van geschreven. Ook had hij een opmerking gemaakt over de ritsen. Maar omdat er een spoedlevering gedaan werd gingen de kosten omhoog. Omdat ik niet bij alles betrokken ben ben ik gaan bellen. Laura antwoordt alles zo veel mogelijk te laten lezen. Het is nu een indicatie, niet de werkelijke inkoopprijs antwoordt Mark. We moeten er nu meer dichter erop gaan zitten aldus Mark. De twee leggen het weer bij en het lijkt weer opgelost te zijn…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 15:23

    Mark moet bellen voor spullen van Laura kan ze dat zelf niet ze praat toch graag.
    En wie zit er naast Laura hij kijkt iemand aan met een lach net of hij wat van plan is.
    Wordt er nooit een uitdraai gemaakt van mails die verstuurd zijn of bewaard het is toch zo na te gaan , waar ik bang voor ben is dat er iemand berichten aan het saboteren is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *