Nicole heeft een dip

Nicole heeft een dip

Tineke, LauraB en Nicole hebben momenteel één ding gemeen, ze zitten niet lekker in hun vel en Nicole en LauraB ontmoeten elkaar achter de loods. Even een praatje doen…

Nicole is bang dat ze teveel werk op haar vork heeft genomen door het bouwen van het cordwood huis. Ze zit nu niet lekker in haar vel en wil haar eigen dingen kunnen doen. Niet dat iedereen commentaar heeft op haar doen en laten. Ook geeft Nicole aan dat ze slecht geslapen heeft, ze heeft vannacht liggen huilen van de heimwee. En dat stukje speelt ook mee in haar dip. Vandaag kan Nicole ook niet verder met de opbouw van het cordwood huis omdat het materiaal op is. Inmiddels is er alweer het een en het ander besteld en vandaag besluit Nicole even te rusten. Ik wil gewoon wat doen op mijn dag, misschien ga ik zo koekjes bakken. LauraB vindt dat een goed idee, ze wilde vandaag ook van alles doen maar heeft daar ook weinig zin in. Daarom vraagt ze of ze mee mag helpen. En dat vind Nicole ook wel een leuk idee, misschien helpt dat een beetje tegen de vervelende gevoelens. Nicole is blij met Ivan, hij kan haar wel weer vrolijk maken. Het zijn gewoon de kleine dingen die hij zegt waarvan ik gelukkig word. Hij zei tegen mij zeg maar tegen iedereen dat ik van je hou. Zal Nicole haar dip kunnen overwinnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. adriana46 at 17:38

    Nicole zal haar dip vast wel overwinnen. Zeker nu haar geliefde openlijk zijn respect naar haar toont. Dat is goed. Super dat Ivan zich zo lief naar haar gedraagt. Heel begrijpelijk dat ook Nicole eens in een dip zit. Natuurlijk mis je het thuisfront. Maar Nicole is een parmantige dame die zich er wel doorheen slaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *