Positieve energie weg door 1 April grapje

Positieve energie weg door 1 April grapje

Positieve energie weg door 1 April grapje. Volgens Colinda kan er voorlopig niet meer gewerkt worden in haar Welness ruimte. Door al die bekertjes water, zou er een teveel aan demonen zijn ontstaan. Dit bericht kunnen jullie nalezen. Er moet dus een reinigingssessie plaatsvinden met gele salie. Anders zou ook de spirituele beurs niet door kunnen gaan. Tenminste voorlopig niet. De grap met de waterbekertjes die Giorgio en Joey uithaalden zorgden voor een verstoorde energie in de Welness ruimte van Colinda’s nieuwe werkplek. En deze dient volgens Colinda compleet gereinigd te worden (evenals de toen aanwezige personen), eer ze weer aan de slag kan gaan. Dit wordt nog eens extra bevestigd door een mail die ze van een van haar bezorgde klanten krijgt, die schrijft haar en daarmee de bevestiging: “je kunt niet werken in een ruimte met een verstoorde energie!”. Dat weet jij ook, zo is de inhoud van de mail. Dus er is maar een oplossing: morgenochtend zal Colinda de aanwezige demonen verdrijven met het uit te voeren reinigingsritueel met de gele Salie. (de algehele reiniging).

Grapje!
Giorgio en Joey voelen zich ondertussen erg schuldig tegenover het medium. Nu heeft Colinda eindelijk haar wellness  ruimte dan in gebruik genomen en hebben zij het verpest! Colinda houdt intussen glashard vol dat deze rituelen nodig zijn zodat ze haar werkzaamheden weer kan hervatten. En ondertussen heeft Colinda de grootste binnenpret!

Tijdens het eten komt de aap uit de mouw: Joey en Giorgio en de Welness ruimte zijn niet bezeten door demonen en hoeven geen reinigingsritueel te doen morgenochtend: 1 april

Leuk zo die humor van Colinda, poets weder poets. Zo is dan onze vraag. Wie heeft uiteindelijk de leukste 1 april grap?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 10:37

    Dit was gisteren al gebeurd dus nog geen april grap , zal leuk geweest zijn als het op de dag zelf was .
    Toen was het een geintje water was nog wel leuk maar de rookbommetje had niet gehoeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *