Terugblik op het feestje van Naomi

Terugblik op het feestje van Naomi

Gisteren avond vond het feestje van Naomi plaats. Dit omdat ze 20 is geworden, eigenlijk zou het feestje donderdag plaatsvinden maar omdat de jarige veel last van haar spieren had is het verzet. Gisteren avond was het dan zover! Compleet in dress code netjes begon het feest omstreeks 21:00 uur.

Bjorn checkt de gasten in en speelt een beveiliger. Iedereen wordt voorzien van een welkomstdrankje en als alle bewoners aanwezig zijn heet Naomi iedereen welkom. Daarna wordt er geproost en gaat de muziek aan. Al snel komen de bewoners los en wordt er her en der gedanst of een potje gepoold. Niet iedereen blijft ghele tijd bij het feestje. Zo zien we later op de avond Tineke, Ivan en Gabriëlle achter de laptop zitten. Ook wordt er volop gekletst, zo laat Colinda weten dat ze nog nooit seks heeft gehad in Utopia. Zo wil je niet op tv komen! Ook Bjorn en Gio hebben een goed gesprek. Zo vertelt Gio dat hij zijn examens verneukt heeft maar dat hij wel erg dankbaar is dat hij één van de eerste 15 bewoners van Utopia is. Omstreeks 00:00 is het feestje afgelopen en is deze meer dan geslaagd. Hieronder kun je alles nog eens terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:56

    Colinda nog geen sex? Dan ben ik bang dat haar geheugen aan is getast door ( misschien de drank ?)Kan me nog herinneren dat ze met patrick in de B en B lag.En die waren nog echt niet in dromenland. Zij waren wel degelijk aan het vadertje en moedertje spelen. Ze hadden zelfs nog toeschouwers en die zaten nog op het aanrecht in de keuken en konden zo zien wat die 2 aan het doen waren.En die 2 waren Gio en Naomi en de anderen die er regelmatig langs liepen! Maar ja we betrappen Colinda wel vaker op een leugen toch?

  2. Willy at 10:27

    Idd colinda geen seks???????? Als er 1 sekst dan is zij dat wel, vertelde laatst nog tegen wilco dat ze graag gebruikt word. Komt vast door de drank.

  3. anna at 10:15

    Nooit sex gehad in Utopia,ze liggen onder het dekbed te gymnastieken,Colinda nu moet ik even lachen kijk alles maar terug …dan weet je dat je niet geloofwaardig bent…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *