Tineke spreekt Giorgio aan over zijn gedrag.

Tineke spreekt Giorgio aan over zijn gedrag.

Tineke spreekt Giorgio aan over zijn geschreeuw toen ze een afspraak had voor een bruiloft. ze kan namelijk niet wachten tot een centraal om haar ongenoegen te uiten.

Tineke stoort zich enorm aan alle herrie in de loods, zeker als er klanten zijn. Ze wilde dit onderwerp eerst in centraal behandelen, maar kiest er nu voor om Giorgio persoonlijk aan te spreken. Tineke geeft aan dat haar droom is verpest door anderen. Andere Utopianen die schreeuwen en geen rekening houden met anderen. Ze vind het knap vervelend als de anderen druk doen tijdens wanneer zij een zakelijke bespreking heeft. Giorgio heeft gezorgd voor de meeste decibels en wil daarom even met de jonge student praten. Ze zegt tegen Giorgio, “Ik ben zeer teleurgesteld in de groep, ik baal hier ontzettend van. Ik heb niet te maken met pubers, ik zit met een klant”. Giorgio kan zich niet herinneren dat hij zoveel kabaal heeft gemaakt, het zou goed kunnen dat het zo was. Giorgio berijpt de frustratie van Tineke, maar zo ben ik nu eenmaal, een amicaal persoon die van gezelligheid houd.

Uiteindelijk beloofd Giorgio aan Tineke dat dit niet meer zal voorkomen en in de toekomst, wanneer er zakelijke gesprekken gevoerd worden, er rekening mee zal houden. Tineke is blij met het antwoord van Giorgio en geeft hem een knuffel ter afsluiting.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 05:19

  Ze heeft er helemaal geen verstand van en zat al met die man een afspraak te maken terwijl ze nog niet bevoegd is.Daar is een cursus van € 500,00 voor nodig vertelde ze.En dat wilde madam even uit de BV. Terwijl de Luifel aan het creperen is vanwege een onveilige oven.Het wordt steeds gekker.En ze legt alle schuld bij de anderen dat het mislukt is.

 2. anneke at 19:13

  Waarom mag er geen oma in maar Tineke kon weten hoe druk het daar was
  En een bruiloft organiseren is heel moeilijk daar moet je verstand van hebben maar of zij er verstand van heeft dat vraag ik me af of dat zij dit volhouden kan elke keer heeft ze weer wat anders waar ze last van heeft

 3. joyce madarie zweers at 18:22

  ik vindt ook niet dat oma in utopia moet zitten , ik vindt het programma meer voor de jongere moet zijn . die oudjes moet maar gaan klaverjassen , maar niet in utopia , oke op visite mag wel , maar niet als bewoners .

  • Helmie at 07:12

   Nou wat een botte uitspraak van jou Joyce madarie zweers!!!!! Oudjes???? van 60??? Gaan klaverjassen? Die staan nog volop in het leven!!!!!

 4. adriana46 at 18:06

  Wat ik denk is dat Tineke vooraf geen duidelijke afspraken heeft gemaakt met de Utopianen. Niet heeft afgesproken dat de rest even rustig moest zijn, tijdens haar zakelijke afspraak. Want nu zijn er inkomsten misgelopen, inkomsten t.g.v. de B.V. dus iplv. zoet beleg, was er dan eerder vleeswaar en kaas op Tineke’s boterham gekomen. Dus dat is dubbel balen 🙂 Maakt niet uit, in de rest van het bericht lees is dat er toch een “happy end” is. Giorgio krijgt een knuffel van Tineke. (fijn is de dag van Gio ook meteen weer perfect!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *