De Laura’s klagen volop over Tineke

De Laura’s klagen volop over Tineke

Tineke was vanmorgen al aardig aan het klagen met enig lawaai. Laura werd er zelfs wakker van! Wat later vandaag sprak Tineke Gio zelfs aan op zijn gedrag. Dit omdat hij een van de daders was die voor een hoop geschreeuw zorgde toen ze een afspraak had om een bruiloft te regelen die uiteindelijk niet meer door gaat.

De Laura’s vinden het tijd om Tineke eens te bespreken. Er wordt volop geklaagd over hun mede bewoner. Tineke staat bij de Laura’s en het gaat over het lawaai van vanmorgen. Ivan nam het over van mij hoor, ik was toen al weg. Ik wilde al paranoïde naar beneden komen antwoordt Laura. Nee joh kom op, het was al half 9 aldus Tineke. Ja dat is voor mij uitslapen hoor antwoordt Laura. Tineke lacht vervolgens en loopt weg. LauraB dacht dat er iemand viel onder de douche en Laura zat al weer rechtop in haar bed. Ik dacht als je nou doorgaat ohhh! Krijgen we nou gezeik omdat ik om half 9 op sta? Hoe laat ik op sta bepaal ik zelf, als ik 60 ben ga ik ook vroeg mijn bed uit. Dan moet ik mijn inco (incontinentie materiaal) verschonen. Je tenalady, altijd dat gezeik met vroeg of laat opstaan. Die tijd heb ik al gehad meid, kom op! Vanmorgen vroeg ik nog wie het was toen zei ze Ivan. Gio begon er ook al over, hij zei dat Tineke helemaal gek geworden was. Ik doe de volgende keer wel een koekenpan bij haar oor antwoordt Laura, wakker worden! Ze heeft alleen zich zelf ermee, hier schiet je niks mee op. Gio lachte haar ook alleen maar uit aldus LauraB. Gi geniet daar ook van antwoordt Laura. Dat werkt juist ave rechts bij hem. LauraB kan zich er wel bij vinden, die vindt het alleen maar grappig. Maar dat was dus omdat er herrie was bij die afspraak vraagt LauraB. Ik denk het antwoordt Laura, ik heb geen idee. We gaan het wel horen!

Tenalady door mevrkattekop

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 00:22

    Heb even zitten na te denken als iedereen zich verveeld waarom gaan ze niet thuiswerk zoeken b.v. wat in pakken van iets dat doen veel moeders die niet uit werken kunnen van wege kinderen ,en niet zoals vorig jaar met kleren uit zoek wat achter over drukken, ze zitten meestal buiten op een bankje kan je handjes laten wapperen binnen er is een grote tafel en kan je lekker wat euro’s mee verdienen en volgens mij kost dat niets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *