Bjorn spreekt Gio aan op webshop foutjes

Bjorn spreekt Gio aan op webshop foutjes

Bjorn liet vanmorgen al weten aan Colinda dat hij Gio wilde aanspreken. Dit omdat hij nogal wat foutjes gemaakt heeft en dat is natuurlijk wel een beetje slordig. Tussen het tuinieren door komt Bjorn Gio tegen en is het tijd voor een kort gesprekje.

Gio houdt sinds hij geopereerd is aan zijn schouder de webshop bij. Hij mag namelijk geen zware activiteiten doen. Bjorn zegt tegen Gio dat het niet even lekker loopt. Zo heeft hij verschillende foutjes ontdekt. Zoals foute data, en verkeerde verkoopsprijzen. Hierdoor krijg je dubbel werk plus het feit dat evenementen minder goed gaan lopen hierdoor. Ook kan het mogelijke klanten afschrikken omdat er bijvoorbeeld verkeerde prijzen staan. Gio hoort het verhaal van Bjorn aan en geeft weinig weerwoord. Wel beloofd hij dat hij er voortaan beter op zou letten en alles goed te controleren voordat het online gaat.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 16:52

    Helemaal goed Wil. Toen ik het las dacht ik precies hetzelfde. Het wordt tijd dat hij weg gaat en zijn leven weer oppakt.

  2. Hortence at 14:22

    Wat doet die Gio nog in Utopia? Hij denk toch niet dat hij weer kan gaan winnen. Die vent maakt zo vell fouten en heeft nog een grote mond als dat uit komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *