Utopia nieuwtjes 15 april

Utopia nieuwtjes 15 april

Het Utopia nieuws van 15 april vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft!

 • De armband van Naomi is nog steeds zoek… Colinda biedt haar hulp aan en zegt straks nog eens mee te lopen… Zal ze het ding ooit nog terug vinden?
 • Gaby speelt dit keer weer voor kapper, ze neemt Tineke onder handen.
 • De eerste bewoner is al gespot in de zon, Naomi zit al lekker te genieten voor een paar minuten trouwens. Dit beeld zullen we waarschijnlijk vanmiddag veel zien.
 • Laura gaat zonneband bestellen voor de bewoners en besluit alvast een korte broek aan te trekken.
 • LauraB voelt zich moe maar heeft toch goed geslapen. Laura stelt voor straks lekker in het zonnetje te gaan zitten.
 • Binnenkort is er weer plek op de enige echte Utopia camping, LauraB laat aan Gaby weten dat ze deze op de webshop gaat zetten.
 • Er zullen binnenkort ook nieuwe Utopia zonnebrillen komen. Een nieuw modelletje, hou hier voor ook de webshop in de gaten!

We voorzien dit bericht nog regelmatig van updates. Kom je regelmatig even terug? Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan via Facebook en Twitter.

Kapster Gaby

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 17:05

  Anneke, jouw verdachtmakingen over het vooraf dragen van kleding en dan verkopen slaan nergens op! Kom maar eens met bewijzen! Ongefundeerd en dus ongewenst naar mijn mening.
  Heeft die bolle Freule niets anders te doen dat aan haar haar laten frunniken en haar nagels te laten doen? Wat is het kiezen deze vrouw een mega grote vergissing geweest.

 2. Hortence at 14:30

  Colinda is gek om Naomi te helpen zoeken .Naomi heeft drie uur nodig om zich op te maken.Die drie uren kan ze beter haar kamer opruimen en meer doen in Utopia

 3. anneke at 10:35

  Weet je dat je van niks doen ook moe kan worden.
  En er komen nieuwe zonnebrillen eerst zelf gebruiken en dan door verkopen net als de shirts en mutsen.

 4. Marja at 09:56

  ja, Laurab zal niet moe zijn, het komt van al dat harde weken dat ze doet. Dat ze nog kan slapen is ook een wonder, als je al de hele dag op je kont zit en dat voor zo’n jonge meid.
  Wat een aardvarken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *